• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşlarım evlendi mi ve sizin önerileriniz

Meryem demir

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar telefonda takılıyordum birden kuşağının sesi geldi baktım üst üsteler ve ben bunun evlenme olduğunu biliyorum hani evlendiklerini falan ve nasıl yumurtalayacaklarını ve ne yapmam gerekeni yazarmısınız çünkü çok bilgim yok

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar telefonda takılıyordum birden kuşağının sesi geldi baktım üst üsteler ve ben bunun evlenme olduğunu biliyorum hani evlendiklerini falan ve nasıl yumurtalayacaklarını ve ne yapmam gerekeni yazarmısınız çünkü çok bilgim yok
Evet çifleşme olmuş önce hijyen kafesi temizleyin lütfen ☺yuvalık takın, çifleşme den 7-10 gün sonra yumurta gelir🤗🦜yumurta maması sebzeli olsun. Hazırlayın erkek besler dişi yuvada durur. Sularına vitamini eksik etmeyin. Gerisi takdiri ilahi ☺🤗🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yuvalık taktınız mı? Sizin yapmanız gereken günlük bakım ve haftalık takviye, kalamar kemiği ve grit kum mutlaka olsun birde yumurta gelene kadar mama hazırlayıp verirseniz verim daha iyi olacaktır hayırlısı olsun ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba yuvalık taktınız mı? Sizin yapmanız gereken günlük bakım ve haftalık takviye, kalamar kemiği ve grit kum mutlaka olsun birde yumurta gelene kadar mama hazırlayıp verirseniz verim daha iyi olacaktır hayırlısı olsun ☺
Bende hazırlanıyorum Şehmus BAKIR kardeşim 🤲

Meryem demir

Paylaşımcı
Evet çifleşme olmuş önce hijyen kafesi temizleyin lütfen ☺yuvalık takın, çifleşme den 7-10 gün sonra yumurta gelir🤗🦜yumurta maması sebzeli olsun. Hazırlayın erkek besler dişi yuvada durur. Sularına vitamini eksik etmeyin. Gerisi takdiri ilahi ☺🤗🦜
Yuvalıkları var yumurta maması nasıl yapacam sualrına hangi vitamin

Meryem demir

Paylaşımcı
Evet taktım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çünkü siyahlı kuşun arkadaşı 3 Kasım'da ölmüştü ve o çok seviyordu çok mutlu oldum ama isim olarak verseniz mesela gervit falan mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet taktım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çünkü siyahlı kuşun arkadaşı 3 Kasım'da ölmüştü ve o çok seviyordu çok mutlu oldum ama isim olarak verseniz mesela gervit falan mı
Önce E vitamini 5 gün üst üste hem performans artırır hem vitamin içeriğine bakın sağlıklı yumurta için. Yumurta olursa kesin. Sonra haftada 2 kez Gervit-w. 8 saat 5 damla sulukta dursun. Biliyorsunuz kullanımı☺🦜
Yumurtayı haşlayın taş gibi, maydanoz, marul, nane, turp, dereotu, havuç rendeleyin(Suyunu sıkın az olsun) yumurtayı da rendeleyip servis edin. Taze olsun. 5-6 saat dursun ortam çok sıcaksa 3-4 saat. Yumurta bozulur🤗kalamar kemiği de üzerine rendeleyebilirsiniz☺

Ekli dosyalar

Meryem demir

Paylaşımcı
Önce E vitamini 5 gün üst üste hem performans artırır hem vitamin içeriğine bakın sağlıklı yumurta için. Yumurta olursa kesin. Sonra haftada 2 kez Gervit-w. 8 saat 5 damla sulukta dursun. Biliyorsunuz kullanımı☺🦜
Yumurtayı haşlayın taş gibi, maydanoz, marul, nane, turp, dereotu, havuç rendeleyin(Suyunu sıkın az olsun) yumurtayı da rendeleyip servis edin. Taze olsun. 5-6 saat dursun ortam çok sıcaksa 3-4 saat. Yumurta bozulur🤗kalamar kemiği de üzerine rendeleyebilirsiniz☺
Çok teşekkür ederim ama sebze yemiyorlar
Şuan bende yok inşallah yarın alırım
Alacaklarım e vitamini gervit kalamar kemiği ve grit kum değil mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim ama sebze yemiyorlar
Şuan bende yok inşallah yarın alırım
Alacaklarım e vitamini gervit kalamar kemiği ve grit kum değil mi
Sebze siz verin yerler, gebelikte yerler, bt amin forte yoksa alın varsa almayın. Ben protein tozu da kullanıyorum. Mamaya serpiyorum mercimek kadar. 2-3 günde bir. Sağlıklı bebekler için gerekli ☺🦜🤲

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yerden alın ve yüksek bir konuma koyun mümkünse

Meryem demir

Paylaşımcı
Arkadaşlar petshop veterinere gittim evlendijlerini söyledim anlattım gervit falan alacaktım onda yokmuş vitamin takviye istiyorum dedim bunu verdi bakarmısınız bu çok iyiymiş

Ekli dosyalar

Üst Alt