• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım/Cinsiyet ve Yasları/Vitamin Hk.

Ekyzden

Yeni Üye
Daha önceki yardımlarınız icin cok tesekkür ederim. Bu yolculuga yeni basladıgım icin soru ve meraklarım hic bitmiyor.
Forumda okudugum vitaminleri edindim. Yavru kuşlarım için nasıl kullanmalıyım yetişkin ve yavru olunca miktarlarda degisim oluyor mu?
Yavrular fakat ay ve cinsiyet olarakta bilgim yok cünkü Petshoptan almadım kuaförden sahiplendim 🤭
Daha önceki konu baslıgında birinin kız digerinin erkek olabilecegini söylemislerdi fakat net fotografları eklediğimde kimse görmedi 🤭 ben ikisininde erkek oldugunu düsünüyorum gaga fotograflarıyla karsılastırdıgımda..

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Henüz gaga siyahlığı tam anlamıyla gitmemiş iki aylık civarlari. Bana soldaki dişi sağdaki erkek gibi geldi. Takviyeler konusunda da gervit yarım suluğa beş damla entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar. BT amin forte de yarım suluğa sekiz damla yeterlidir. Gervit ve entrobac ı haftada bir farklı günlerde düzenli şekilde kullanın. Tüy döküm döneminde de BT amin forte yi kullanırsınız. 😊 Cinsiyet konusunda farklı yorumları olan da olabilir bekleyelim görelim 😊

Üst Alt