• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım çiftleşiyor ama

Ömerfaruk

Aktif Üye
Merhabalar 2 çift muhabbet kuşum var bir çiftim sürekli çiftleşiyor ama yavru yok kalamar kemiği var yuvalık takılı mama ve yeşillik lerini düzenli veriyorum kafesleri geniş rahatça uçabiliyorlar yardımcı olabilir mısınız? Çiftleşme videosunu ekledim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhabalar 2 çift muhabbet kuşum var bir çiftim sürekli çiftleşiyor ama yavru yok kalamar kemiği var yuvalık takılı mama ve yeşillik lerini düzenli veriyorum kafesleri geniş rahatça uçabiliyorlar yardımcı olabilir mısınız? Çiftleşme videosunu ekledim.
Ne zamandan beri çiftleşme gözlemlediniz

Ömerfaruk

Aktif Üye
3 hafta önce gözlemledim ve bugün tekrar çiftleştiler

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Takviye olarak ne veriyorsunuz? Doluluk oranini artırmak icin e-50 verebilirsiniz fark edecektir. Hic yumurtlama da mı yok?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yumurta sıkışması olabilir mi acaba? Dişinin yan profilden fotoğrafını atabilir misiniz

kuşsever3461

Aktif Üye
Düzenli çiftleşme olursa yumurta gelir ama arada bir oluyorsa yumurta gelmez bu şekilde YouTube videolarında o şekilde duydum düzenli çiftleşme olursa hergun düzenli ozaman yumurta gelecektir

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yumurta yok gibi duruyor ama yan taraftan çekin üstten değil dişinin kuyruk gözüksün videoda