• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşları akşam kafese koyma

Limonbey33

Tutkulu
Merhaba,benim kuşlar odamda gün boyu serbest oluyorlar,akşam ezaniyla birlikte uyku moduna geçiyorlar,ben hepsini kafese alıyorum ama kafese almazsam sorun olur mu?zaten pencere vs açık değil

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Gece ani bir sesten vs. korkup duvara, mobilyalara çarpabilirler. Belirli bir alanda kalmaları daha iyi olur bence.

Doğacı

Eski Forumcu
Deprem olursa (Allah korusun) çırpınabilir ve kendini kafese atıp çarpabilir,deprem olunca çırpınıyorlar çünkü. Ayrıca sinek,kelebek vs kuşlara deyse korkup sıçrayabilirler.

Limonbey33

Tutkulu
Deprem olursa (Allah korusun) çırpınabilir ve kendini kafese atıp çarpabilir,deprem olunca çırpınıyorlar çünkü. Ayrıca sinek,kelebek vs kuşlara deyse korkup sıçrayabilirler.
Evet doğru diyorsunuz bir an rahatlarini mi bozuyorum ki derken daha büyük tehlikeye maruz bırakmış olucaktim,haklısınız,çok saolun

Doğacı

Eski Forumcu
Onlar zaten adapte olmuşlardır ev ortamına. Bu şekilde düşünmek lazım. Doğada yaşasalar ona göre adapte olurlar ve ağacın yüksek dallarında uyuyabilirler,bu da sorun olmaz.