• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Kuşlarda 3 ve 5 Günlük Döllenmiş Yumurta Görünümü

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba arkadaşlar,
5 ve 3 günlük döllü yumurta görünümü nasıl olur diye kafanızda bir soru işareti varsa, alttaki videoyu inceleyebilirsiniz. 1 no lu, yumurta kontrol ışığını ilk tuttuğum yumurta 5 günlük. İçinde oluşmuş, kırmızı kan damarları net görünüyor. Işığı tuttuğum 2 nolu yumurta 3 günlük. Dikkatli bakarsanız yumurta sarısının içinde, halka halinde, oluşmaya başlamış damarlanma görülüyor. Yeni yumurtlanmış 3 nolu yumurta, şimdilik belli değil. Unutmazsam 5-7 adet yumurtaların olduğu follukları da ileride çekebilirim. Maşallah demeyi ihmal etmelim lütfen 🧿🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Emeğinize sağlık hocam çok faydalı olmuş konunun başlığını seo alımlı düzenledim ve kolay bulunabilmesi için sabitledim bilgi ve paylaşım için teşekkürler 😊

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Emeğinize sağlık hocam çok faydalı olmuş konunun başlığını seo alımlı düzenledim ve kolay bulunabilmesi için sabitledim bilgi ve paylaşım için teşekkürler 😊
Rica ederim. Aklıma bir şeyler geldikçe, ben paylaşım yapayım. Ayarlaması, etiketleri, seo su, beğenirseniz sabitlenmesi size ait olsun, olur mu? 🥰 Ben de emeğiniz için çok teşekkür ederim 🙏 Beğenmenize sevindim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Rica ederim. Aklıma bir şeyler geldikçe, ben paylaşım yapayım. Ayarlaması, etiketleri, seo su, beğenirseniz sabitlenmesi size ait olsun, olur mu? 🥰 Ben de emeğiniz için çok teşekkür ederim 🙏 Beğenmenize sevindim
Olur hocam ben ve yönetimdeki arkadaşlarım düzenler siz orasını merak etmeyin evet beğendim teşekkür ederim 😊

derya1986

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
5 ve 3 günlük döllü yumurta görünümü nasıl olur diye kafanızda bir soru işareti varsa, alttaki videoyu inceleyebilirsiniz. 1 no lu, yumurta kontrol ışığını ilk tuttuğum yumurta 5 günlük. İçinde oluşmuş, kırmızı kan damarları net görünüyor. Işığı tuttuğum 2 nolu yumurta 3 günlük. Dikkatli bakarsanız yumurta sarısının içinde, halka halinde, oluşmaya başlamış damarlanma görülüyor. Yeni yumurtlanmış 3 nolu yumurta, şimdilik belli değil. Unutmazsam 5-7 adet yumurtaların olduğu follukları da ileride çekebilirim. Maşallah demeyi ihmal etmelim lütfen 🧿🥰

MashaAllah. Ben de çiftleştirmek istiyorum ama bu sene pek durumum yok yanına eş, ek kafes alıp yavrulara bakabilecek. );
Bir de eş alırsak bizi unutur diye korkuyor bizimkiler. Hem bebekleri olsa büyüyünce kim bakacak, evi bakımhaneye mi çevireceksin diyorlar. Etrafta sahiplendirecek kimse de yok. );
Keşke oğlum Limon’ u yolda bulduğum gibi, dişi de gelip penceremize falan konsa, sizinkiler gibi torunlarım olsa benim de.

Üst Alt