zynpp. Paylaşımcı Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 337 Tepkime puanı 244 Puanları 43 Cuma saat 05:21'de #1 Merhaba biloyorsunuz ki yaz geliyor kapı pencereleri devamlı açık tutucaz peki bildiğini kapı pencere korumalığı var mı sineklikler bana pek güvenli gelmedi.
Merhaba biloyorsunuz ki yaz geliyor kapı pencereleri devamlı açık tutucaz peki bildiğini kapı pencere korumalığı var mı sineklikler bana pek güvenli gelmedi.
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,588 Tepkime puanı 9,963 Puanları 113 Cuma saat 05:43'de #2 Sürgülü sineklikler var. Onlar normale göre daha güvenli geliyor bana.
Mert G. Eski Forumcu Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 3,150 Tepkime puanı 3,464 Puanları 113 Cuma saat 06:46'de #3 Kübra Ö.' Alıntı: Sürgülü sineklikler var. Onlar normale göre daha güvenli geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Hocama katılıyorum normal sinek lik lerde olur aslında
Kübra Ö.' Alıntı: Sürgülü sineklikler var. Onlar normale göre daha güvenli geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Hocama katılıyorum normal sinek lik lerde olur aslında