• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar sürekli oynaşıp gagalarını birbirine sürtüyor ama çiftleşmiyorlar

Jiyanpc

Aktif Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi.
Acaba neyden kaynaklanıyor ?

Jiyanpc

Aktif Üye
Daha tam kızışmamış olabilirler
yarın kargom elime ulaşıyor
Röhnfried Taubenfit E-50
Röhnfried Gervit-W
Röhnfried Entrobac var kargoda
Bunları bi güzel verirsem kızışırlar diye düşünüyorum da.
Bunları nasıl ve ne miktarda veriyoruz tam olarak

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Taubenfit e 50 yarım suluğa 5 damla, 5 gün boyunca. Arada 2 gün temiz su içsin, gervit w de yarım suluğa 5 damla haftada bir. Entrobac da gervit w den iki gün sonra yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Dişi kızgınlıkta gözüküyor ☺

Jiyanpc

Aktif Üye
Taubenfit e 50 yarım suluğa 5 damla, 5 gün boyunca. Arada 2 gün temiz su içsin, gervit w de yarım suluğa 5 damla haftada bir. Entrobac da gervit w den iki gün sonra yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Dişi kızgınlıkta gözüküyor ☺
Dişi çok kızgın 🤭
Ve teşekkür ederim

Jiyanpc

Aktif Üye
Rica ederim☺ Sağlıklı bebişleri olsun inşallah bu arada kafeste kalamar kemiği mutlaka bulundurun kalsiyum ihtiyacı çok olur ☺
Şöyle hemen karşısında bi çiftim daha var ayrı kafesteler her iki kafeste de kalamar kemiği var. Haftada bir iki kez yumurta ve havuç da veriyorum.
Bunları aldığım petshop daha önce çiftleştiklerini söyledi bana o yüzden aldım da pek kızışmış gibi durmuyor cereleri.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet daha kızgınlıkta değiller. Yalnız takviyeleri yumurta oluşunca kesin. ( Gervit ve entrobac hariç) Bir de bu son attığınız çifte b vitamini verin çünkü tüyleri biraz kötü gözüküyor☺

Üst Alt