• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşlar Sağlıklı mı?

İlker Göktürk

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar üretimciden kuş alacağımda 2 tane fotoğraf gönderdi bana biraz sağlıklı değil gibi geldiler sizce de öyle mi önceden çünkü başıma geldi ürettim yavruların hepsi hastalık li oldu pek güvenmiyorum received_713369307572801.jpeg

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba arkadaşlar üretimciden kuş alacağımda 2 tane fotoğraf gönderdi bana biraz sağlıklı değil gibi geldiler sizce de öyle mi önceden çünkü başıma geldi ürettim yavruların hepsi hastalık li oldu pek güvenmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 59612
Yazık hayvanlara , iyiki hasta olmuyorlar böyle bir ortamda , tabiki hobici gibi yani ev ortamında gibi olmaz ama en az 2 ay temizlenmemiş görünüyor,sadece ticarete odaklı bu kadarda olmaz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yazık hayvanlara , iyiki hasta olmuyorlar böyle bir ortamda , tabiki hobici gibi yani ev ortamında gibi olmaz ama en az 2 ay temizlenmemiş görünüyor,sadece ticarete odaklı bu kadarda olmaz
Hasta isede bu ortamda belli olmaz hastalığı, başka bir yere (daha temiz ve düzenli bir yere) geçtiklerinde belli ederler hastalıklarını.
Herkes üretim yapmamalı hep diyorum. Herkeste satış yapmamalı ya. Bu hayvanlardan onca para kazanıyorsan o zaman ona göre muamele yapmalısın. O ortamda kendi olsa yaşar mı acaba?

Alsan bir türlü almasan bir türlü ordan. 🙁

Artık şu satış ve üretim işine devlet bir kesin çözüm bulmalı. 🤦🏻‍♀️

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Hasta isede bu ortamda belli olmaz hastalığı, başka bir yere (daha temiz ve düzenli bir yere) geçtiklerinde belli ederler hastalıklarını.
Herkes üretim yapmamalı hep diyorum. Herkeste satış yapmamalı ya. Bu hayvanlardan onca para kazanıyorsan o zaman ona göre muamele yapmalısın. O ortamda kendi olsa yaşar mı acaba?

Alsan bir türlü almasan bir türlü ordan. 🙁

Artık şu satış ve üretim işine devlet bir kesin çözüm bulmalı. 🤦🏻‍♀️
Çok haklısınız