• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar nezaman dışarı çıkmalı?

efe1903

Tutkulu
Kaç günde bir salmam gerek?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kaç günde bir salmam gerek?
Günde minimum 30 dk çıkarılması önerilir egzersiz için. Ancak siz müsait oldukça salabilirsiniz sıkıntı olmaz. Örneğin ben evde olduğum sürece bu 2 saatte olur 6 saatte Fiko dışarıdadır zaten açıkınca kendisi evine gidiyor. Kafese bağlı bırakmıyorum böylelikle size olan güveni artıyor sürekli ilgisi size olur.

efe1903

Tutkulu
Günde minimum 30 dk çıkarılması önerilir egzersiz için. Ancak siz müsait oldukça salabilirsiniz sıkıntı olmaz. Örneğin ben evde olduğum sürece bu 2 saatte olur 6 saatte Fiko dışarıdadır zaten açıkınca kendisi evine gidiyor. Kafese bağlı bırakmıyorum böylelikle size olan güveni artıyor sürekli ilgisi size olur.
Öyle demiyorum örneğin 3 günde 1 falan.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sürekli kafes dışında durmasıda iyi değildir. Belli bir saat kadar dışarda tutunuz. Her gün salabilirsiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bende katılıyorum arkadaşlarıma sürekli dışarda oldu mu bu sefer kafesini benimsemiyor ve kafesinden soğuyor ve hep dışarda kalmak istiyor hep dışarda kalmak istediği içinde kafesine girince ne bir şey yiyor nede su içiyor o dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor 😊

PapaHan

Yeni Üye
Evet bende katılıyorum arkadaşlarıma sürekli dışarda oldu mu bu sefer kafesini benimsemiyor ve kafesinden soğuyor ve hep dışarda kalmak istiyor hep dışarda kalmak istediği içinde kafesine girince ne bir şey yiyor nede su içiyor o dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor 😊
Bilmiyordum bunu kafesine aldım hemen artık günde 3 saat çıkartırım 🙂

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eğer üretici veya çok fazla kuşa sahip değilseniz kuşların sürekli kafeste durmasına karşıyım.Mesela benim sultan yatmadan yatmaya kafese girer,şu şekil bi kafesim var sürekli tepesinde ama forpuslar çok oyuncu olduğu için maalesef onları sürekli salamıyorum :)

1688596035503.png

Üst Alt