• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar ne kadar sürede alışır

nisaozel24

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanatlarıni açıyor
3-4 yıllık bir kuşum var bir gece aniden kustu petshopa sordum ve dediki eş istiyo bende bir dişi kuş aldım ama 1 hafta oldu dişi kuş yanına yaklaştırmiyo ve geceleri uyumuyor ne yapmalıyım

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Foruma hoş geldiniz. Her kuş her kuşla eş tutmaz alışmayabilir. Ben kusma olayını anlamadım nasıl bir kusma bu? Sürekli yapıyorsa videosunu çekebilirseniz bakalım. Kur kusması da olabilir kursak mantarı kusması da.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 hafta zaten çok kısa bir süre, ki dışarıdan getirdiğiniz kuşu hemen evdekinin yanına koymanız da doğru değil. Hem birbirlerine alışmaları, hem de yeni gelenin sağlığından emin olmak için 10 gün birbirlerini görecek şekilde ayrı kafeslerde temas etmeden durmaları gerekirdi. 10 gün sonunda ikisi de sağlıklıysa ve göre göre birbirlerinin varlığına alışıp yeni gelen de ortamı az çok tanımaya başladıktan sonra bir araya getirmek daha doğru olurdu. Şimdilik biraz daha bekleyin, kanlı kavga olmadığı sürece ümit var diyebiliriz bence. Yine de Mustafa hocamızın dediği videoyu da görelim emin olmak için

Üst Alt