• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Kuşlar depremlerden korkarak kalp krizi geçirir mi

egebulutpamuk

Paylaşımcı
Biraz önce deprem oldu biz evde yok iken kuşlsrabbaktığım kalp atış hızlanmış ve soluk alma verneleri sıklamış sizce birşey olur mu

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Biraz önce deprem oldu biz evde yok iken kuşlsrabbaktığım kalp atış hızlanmış ve soluk alma verneleri sıklamış sizce birşey olur mu
Olabildiğince ilgilenin şoku atlatmaları için dikkati dağıtın, daldarı verebilirsiniz.Çok geçmiş olsun biz de epey sallandık ama benim kuşlarımda tık yok sanırım kuştan kuşa değişiyor.Hatta suluklarındaki su dökülüyordu sallantıdan ama onlar yem yemeye devam etti🧿😃

egebulutpamuk

Paylaşımcı
Olabildiğince ilgilenin şoku atlatmaları için dikkati dağıtın, daldarı verebilirsiniz.Çok geçmiş olsun biz de epey sallandık ama benim kuşlarımda tık yok sanırım kuştan kuşa değişiyor.Hatta suluklarındaki su dökülüyordu sallantıdan ama onlar yem yemeye devam etti🧿😃
Teşekkürler sizede geçmiş olsun

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar çok geçmiş olsun,
Depremi duydum ama detayına bakamadım, Rabbim bi daha yaşatmasın. İnşallah ciddi bir durum yoktur.

6 şubat depreminde kuşlarım yoktu, durmak bilmedi o deprem ya hatırlayınca bile ürperdim gerçekten.
İyi ki de o zamanlar yoklarmış en ufak şeyden ürken canlar depremde herhalde telef olurlardı sabaha karşı uykunun en derin, sessizligin en yüksek oldugu an da deprem kuşlar için hiç iyi olmazdı düşüncesindeyim.

Artçılar olabilir gece, ışık yapmayı ihmal etmeyin canlara.
Herkese hayırlı geceler dilerim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲🤲
Sesi çok derinden algıladıkları için panik olmuşlardır,stres yoğunluğu fazla ise sularına btAmin forte takviyesi yapın sakinleştirir

gül_maviş

Aktif Üye
Arkadaşlar çok geçmiş olsun,
Depremi duydum ama detayına bakamadım, Rabbim bi daha yaşatmasın. İnşallah ciddi bir durum yoktur.

6 şubat depreminde kuşlarım yoktu, durmak bilmedi o deprem ya hatırlayınca bile ürperdim gerçekten.
İyi ki de o zamanlar yoklarmış en ufak şeyden ürken canlar depremde herhalde telef olurlardı sabaha karşı uykunun en derin, sessizligin en yüksek oldugu an da deprem kuşlar için hiç iyi olmazdı düşüncesindeyim.

Artçılar olabilir gece, ışık yapmayı ihmal etmeyin canlara.
Herkese hayırlı geceler dilerim.
Çok geçmiş olsun 6 Şubat depremini biz de islahiyede yaşadık evimiz yıkıldı sonra Muğla’da taşındık depremin 5. günü ben de kuşumu burada sahiplendim maalesef burası da deprem bölgesi haziranda 6 şiddetinde Marmaris depremi oldu kuşum kalp krizi geçirdi zannettim ağzını açıp kapatıyor çok hızlı nefes alıyor hatta donmuştu resmen bugün sabah yine 4 şiddetinde oldu yine hissetti kafeste çok çırpınmış ışığı açıp baktım kuyruk tüyleri düşmüştü birinin kökünde kan vardı şimdi çok tedirginim bugün keyifsizdi.

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun 6 Şubat depremini biz de islahiyede yaşadık evimiz yıkıldı sonra Muğla’da taşındık depremin 5. günü ben de kuşumu burada sahiplendim maalesef burası da deprem bölgesi haziranda 6 şiddetinde Marmaris depremi oldu kuşum kalp krizi geçirdi zannettim ağzını açıp kapatıyor çok hızlı nefes alıyor hatta donmuştu resmen bugün sabah yine 4 şiddetinde oldu yine hissetti kafeste çok çırpınmış ışığı açıp baktım kuyruk tüyleri düşmüştü birinin kökünde kan vardı şimdi çok tedirginim bugün keyifsizdi.
Çok geçmiş olsun hocam,
Kuşlar en ufak sesi hissedebiliyor.
Strese girmiş olabilir ilginizi biraz arttırmanızda fayda var, düşen tüyü çıkacak elbet
Geceleri loş ışık yapmanızı tavsiye ederim hatta mavi olursa daha iyi olur, hem sakinlik vermesi hemde etrafını görebilmesi açısından
Ne yazık ki deprem kuşağının fertleriyiz umulur ki tekrar yaşanmasın.