• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusar gibi yapıyor

beyyza02

Müdavim
merhabalar bizim minik olmasını umut ettiğim birkaç sıkıntımız var. birincisi kuşum dışkılarken bazen poposunu sallayıp kendini çok sıkıyor 10 gündür. yaklaşık 2 haftadır çok Marul verdim. kabız olmasına imkan yok.

ikincisi kuşum boğazında bir şey kalmış, kusmaya çalışır gibi yapıyor.esneme gibiydi ama şu an sanki kusmak üzere. ve nadiren videodaki sesi çıkarıyor.(kapıyı zorlarken neredeyse hep, onun dışında en fazla 1 2 defa yaptı) sizce bir sıkıntısı mı var?

beyyza02

Müdavim
Dışkıda bir problem yok sindirim sorunu olabilir. Probiyotik veriyor musun. Kum var mı.
kumumuz bitti ve şu an fark ettim dışkısını çok yiyor bu ara, kum olmayınca ona yöneldi sanıeım...probiyotik var ama düzenli vermedik son 1 aydır.

ebrares

Müdavim
çok teşekkür ederim🙏bir de şeyi sormak istiyorum bende b vitamini multivitqmin de var. haftada bir probiyotik verirsem bunları kesmem mi gerekiyor ağır mı gelir? nasıl ayarlamam gerek rutinimi
Multivitaminle probiyotik aynı hafta verilebilir arasında 1 2 gün bırakın ikşsini de haftada 1 verebilirsiniz

beyyza02

Müdavim