• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Yastıkları

rilish26

Müdavim
İyi akşamlar kuşum bu aralar kafesinde oyuncaklar ile baya haşır neşir çokta dolu değil kafesi 2 tünek arası köprü ve bu kafes yastıklarından almayı planlıyorum ancak kime sorsam bu yastıklar bitlenir diyor. Her hafta kuşumun malzemelerini dezenfekte ediyorum temizliyorum ama emin olamadım kullanan öneren var mı. Bahsettiğim yastıklar görseldeki ya da başka bir model.

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Ben hiç kullanmadım ama almayı düşündüğünüz yerdeki yorumlara bakın. Eğer bitlenme falan yaptıysa yorumlarda belirten olmuştur.

Limonbey33

Tutkulu
İyi akşamlar kuşum bu aralar kafesinde oyuncaklar ile baya haşır neşir çokta dolu değil kafesi 2 tünek arası ve bu kafes yastıklarından almayı planlıyorum ancak kime sorsam bu yastıklar bitlenir diyor. Her hafta kuşumun malzemelerini dezenfekte ediyorum temizliyorum ama emin olamadım kullanan öneren var mı. Bahsettiğim yastıklar görseldeki ya da başka bir model.
Ben kullanıyorum ve şahsen hiçbir sorun yasamadim

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kullanılabilinir ama düzenli olarak temizliğini yapmanız gerekir

Emre A.

Tutkulu
Ben tercih etmezdim. Ağaç kütük alın beze göre temizlemesi daha kolay olur ve koku yapmaz. Şayet sıcaklık kıstasını ele alacak olursak yatak daha sıcak olur. Tercih sizin haftada 1 yıkamanız gerekebilir. Belki daha fazla..

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben hiç tavsiye etmiyorum. Tekstil ürünler pislikleri gizler ve kuşlarımıza zarar verebilir. Buralar kuşlarımız için hastalık oluşturan mikrop yuvalarıdır. Kuşunuzun yatarken burasını dışkılayacaktır ve kuşunuza temas edecektir. Bu da riskli olacaktır.

rilish26

Müdavim
Yani tüneklerini düzenli yıkıyorum kafesi temiz tutmak için her şeyi yapıyorum pelet falan kullanıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler alacağım sanırsam temizlerim.

İbrahim K.

Aktif Üye
O tarz almak yerine gorseldeki gibi bişey alın illa yumuşak olsun diyosaniz üzerine siz kalın bez tarzında bişey kesip ayarlarsiniz haftada bir kez eski bezi atıp yeni bez koyarsınız daha hijyenik olur uzman degilim ama bu tarz ürünler her canlı için zamanla mikrop yuvasına dönüşür Ekli dosyayı görüntüle 37925

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bezli ürünler yerine çok güzel salıncak ve yastıksız hamaklar var bir bakın. Salıncakta çok mutlular özellikle geceleri. Bence kaliteli bir salıncak alın.

rilish26

Müdavim
Bezli ürünler yerine çok güzel salıncak ve yastıksız hamaklar var bir bakın. Salıncakta çok mutlular özellikle geceleri. Bence kaliteli bir salıncak alın.
Salincagi var zaten geceleri ona cikip uyumayi seviyor. Tahta olan baska bir sey alayim o zaman