E Emirqqq Yeni Üye Katılım 17 Ara 2024 Mesajlar 16 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Ara 2024 #1 bu tüyleri 1-2 günde hepsini kopardı cok agresif yarın kırmızıyı veterinere götürcem beyazıda götürimi yada strese girememesi icin ne yapabilirim yuvalık mı takmalıyım
bu tüyleri 1-2 günde hepsini kopardı cok agresif yarın kırmızıyı veterinere götürcem beyazıda götürimi yada strese girememesi icin ne yapabilirim yuvalık mı takmalıyım
ardoztrrk Paylaşımcı Kıdemli Üye Katılım 26 Ağu 2024 Mesajlar 317 Tepkime puanı 308 Puanları 63 30 Ara 2024 #2 Merhaba. Kuşunuz tüylerini yolarken gördünüz mü? Öncelikle ev ortamından çıkartmadan gözlem yaparsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Dış parazit uygulaması (Vilmectin) uyguladınız mı kuşunuza? Vitamin takviyeleri kullanıyor musunuz?
Merhaba. Kuşunuz tüylerini yolarken gördünüz mü? Öncelikle ev ortamından çıkartmadan gözlem yaparsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Dış parazit uygulaması (Vilmectin) uyguladınız mı kuşunuza? Vitamin takviyeleri kullanıyor musunuz?
E Emirqqq Yeni Üye Katılım 17 Ara 2024 Mesajlar 16 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Ara 2024 #3 ardoztrrk' Alıntı: Merhaba. Kuşunuz tüylerini yolarken gördünüz mü? Öncelikle ev ortamından çıkartmadan gözlem yaparsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Dış parazit uygulaması (Vilmectin) uyguladınız mı kuşunuza? Vitamin takviyeleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... ne zaman kafamı çevirsem tüylerini yoluyor parazit uygulamasını 1 hafta önce yaptım vitaminde kullanıyom
ardoztrrk' Alıntı: Merhaba. Kuşunuz tüylerini yolarken gördünüz mü? Öncelikle ev ortamından çıkartmadan gözlem yaparsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Dış parazit uygulaması (Vilmectin) uyguladınız mı kuşunuza? Vitamin takviyeleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... ne zaman kafamı çevirsem tüylerini yoluyor parazit uygulamasını 1 hafta önce yaptım vitaminde kullanıyom
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,449 Tepkime puanı 4,318 Puanları 113 30 Ara 2024 #4 Emirqqq' Alıntı: ne zaman kafamı çevirsem tüylerini yoluyor parazit uygulamasını 1 hafta önce yaptım vitaminde kullanıyom Genişletmek için tıkla ... Vilmectin ise 3 gün sonra tekrarlayın
Emirqqq' Alıntı: ne zaman kafamı çevirsem tüylerini yoluyor parazit uygulamasını 1 hafta önce yaptım vitaminde kullanıyom Genişletmek için tıkla ... Vilmectin ise 3 gün sonra tekrarlayın