• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş sayısını azalttım 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet bugün itibariyle iki yetişkin dişiyi (Aşkım hariç) ve yavruları en tüysüz olan minik lutino hariç sahiplendirdim, daha doğrusu şimdilik eşimin kardeşine verdim, o tek tek sahiplendirecek değerini bilecek kişilerin alacağından da emin olacak 😇 bende şimdi sadece Sultan, Ponçik ve Polat, Aşkım, tüysüz oğlan ve iki çift kaldı. Sahiplendirilecek kuşları götürüp eve geldikten sonra kuş sesi duyamayinca hüzünlü bir şekilde kafeslere dönüp bakmadım değil açıkçası 😅 ama yine de her birinin güzel birer yuvası olacağını, güzel güzel sürekli ilgilenileceğini bilmek içini rahatlatıyor 🥰

Ekli dosyalar

ROMM48

Aktif Üye
tiplere bak,maşallah :D inşallah değerini bilen kişilere gider yavrucaklar

Esraömer

Paylaşımcı
Evet bugün itibariyle iki yetişkin dişiyi (Aşkım hariç) ve yavruları en tüysüz olan minik lutino hariç sahiplendirdim, daha doğrusu şimdilik eşimin kardeşine verdim, o tek tek sahiplendirecek değerini bilecek kişilerin alacağından da emin olacak 😇 bende şimdi sadece Sultan, Ponçik ve Polat, Aşkım, tüysüz oğlan ve iki çift kaldı. Sahiplendirilecek kuşları götürüp eve geldikten sonra kuş sesi duyamayinca hüzünlü bir şekilde kafeslere dönüp bakmadım değil açıkçası 😅 ama yine de her birinin güzel birer yuvası olacağını, güzel güzel sürekli ilgilenileceğini bilmek içini rahatlatıyor 🥰
Ah gitti benim beğendiğim yavru hepsi ayrı güzel o ayrı tabide 😂😂 mavide gözüm vardı Benm yaaaaa

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ah gitti benim beğendiğim yavru hepsi ayrı güzel o ayrı tabide 😂😂 mavide gözüm vardı Benm yaaaaa
Hangi mavi sarı yüzlü lila gibi olan mi 😅 o çok aşırı hareketli oyuncu bir şey yaa maşallah 🥰 elden kaçırınca maşallah 10-15 dakika aralıksız hiçbir yere konmadan dönüp duruyordu salonda tutabilene aşk olsun 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de maviş gövdeli beyaz kanatlı olanı çok seviyordum ama olsun inşallah tek başına bakilacagi tüylerinin sorunlu olduğunu, belki hiç ucamayacagini anlayan bilen, vitamin probiyotik takviyesini eksik etmeyecek iyi bakacak birine gidecek o da 😇 bütün bakımlarini manalarını gün ve gün kağıda yazarak verdim o da yazıp yeni sahiplerine verecek tek tek hepsinin 🥲

ROMM48

Aktif Üye
İnşallah 🙏 bu yavrucaklar çok çekti 😔 inşallah sağlıkla ve mutlu mesut yaşayacakları yuvaları olacak artık 😇
hadi inşallah bakalım :) Önceden söz vermemiş olsam dayıma,sarışın hanımlardan birine ben de talip olabilirdim :))

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayırlısı olsun
Feyza ☺
İnanıyorum nereye giderse gitsin gekdukleri yerden çok daha iyi şartlarda olacaklar👍
Aynen öyle canım 😇 ki gorumcemin de bu konuda hassasiyetini biliyorum, verdikten sonra da kontrolünü yapacaktır yavruların iyi olduğundan emin olacağız yani inşallah ❣

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayırlı olsun. Yavrular gelirse gidenlerin yeri dolar merak etme. 🤭

Gidenlerde yeni yuvalarında mutlu bir hayat sürerler umarım. 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayırlı olsun. Yavrular gelirse gidenlerin yeri dolar merak etme. 🤭

Gidenlerde yeni yuvalarında mutlu bir hayat sürerler umarım. 😊
Evet ama onlardan da çok ümitli değilim 😅 mavi çift birbkere çiftleşti, sonra dişi yuvada talaslari bir iki düzenledi sonra bıraktı niyeyse kur bile yapmıyorlar birkaç gündür 🤔 yeşiller zaten nerdeyse hareketsizler ölüm sessizliği hakim onlarda, yumurtalarının yasını tutuyorlar heralde 🤣🤣 inşallah her birinin yeni yuvası güzel birer ailesi olacak ❣

Esraömer

Paylaşımcı
Ben de maviş gövdeli beyaz kanatlı olanı çok seviyordum ama olsun inşallah tek başına bakilacagi tüylerinin sorunlu olduğunu, belki hiç ucamayacagini anlayan bilen, vitamin probiyotik takviyesini eksik etmeyecek iyi bakacak birine gidecek o da 😇 bütün bakımlarini manalarını gün ve gün kağıda yazarak verdim o da yazıp yeni sahiplerine verecek tek tek hepsinin 🥲
İnşallah canım çok iyi bakılabilecekleri yere giderler benim şansım hep yaramazlardan yana zaten kendime ayırdığım yavrum bulutta gitgide hareketlenmeye başladı 😂😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İnşallah canım çok iyi bakılabilecekleri yere giderler benim şansım hep yaramazlardan yana zaten kendime ayırdığım yavrum bulutta gitgide hareketlenmeye başladı 😂😂
Senin elindekiler yenileri gaza getiriyor bence 🤣