• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kuş Sahiplenmek İstiyorum

Eyüp1934

Yeni Üye
Muhabbet kuşu, papağan türü hiç fark etmez kuş sahiplenmek istiyorum küçüklükten beri hayvanlara olan bir ilgim var bu yüzden iyi bakabileceğimden emin olabilirsiniz

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kardeşim dün üye olmuşsun 7 dakika sonra bu konuyu açmişsın dürüstçe söyliyim ben sana kuş vermem çünkü tanımıyorum bilmiyorum kimsin kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun okuyormusun çalışıyormusun? Yani kuş sahiplenmek herkes ister ama biz tanımadığımız kişilere sahiplendirmiyoruz önce güvenmemiz lazım bugün bir kuş bile güvenmediği birine gelmiyor ☺Önce kendini tanıt ve madem küçüklükten beri hayvanlara ılgın var muhakkak bilgin de vardır biraz bizleri bilgilendir yardım et 👍

Zeus

Müdavim
Kardeşim dün üye olmuşsun 7 dakika sonra bu konuyu açmişsın dürüstçe söyliyim ben sana kuş vermem çünkü tanımıyorum bilmiyorum kimsin kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun okuyormusun çalışıyormusun? Yani kuş sahiplenmek herkes ister ama biz tanımadığımız kişilere sahiplendirmiyoruz önce güvenmemiz lazım bugün bir kuş bile güvenmediği birine gelmiyor ☺Önce kendini tanıt ve madem küçüklükten beri hayvanlara ılgın var muhakkak bilgin de vardır biraz bizleri bilgilendir yardım et 👍
Zeus hala bize tam anlamıyla güvenmiyor mesela 😅 1 aydır birlikte yaşıyoruz.

Üst Alt