• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İdrarlı dışkı

Erenb51

Paylaşımcı
Dışkı güzelleşiyor, maşallah, sarı olan takviyeli dışkı belli😉rengi atmış idrar güzell🥰neden şüphe ettin tümörden
Dışkıda idrar geliyor ya şehmus abiye sordum, suyu fazla içiyorsa böbrek hastasıdır röntgen çektir dedi. Böyle idrar gelmesi normal mi yarın zeolite başlatacağım. Kuş iyice hareketlendi ilk güne göre yerinde durmuyor🤗

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dışkıda idrar geliyor ya şehmus abiye sordum, suyu fazla içiyorsa böbrek hastasıdır röntgen çektir dedi. Böyle idrar gelmesi normal mi
Şuan normal, yeşillik idrarı fazlalaştırır, günde 3-4 defa su normaldir, örn: 15 saat uyanıksa, yaklaşık 4 saat ara ile su içiyor😉 normal, aspur yer içer, yulaf yer içer😊🤲

Erenb51

Paylaşımcı
Şuan normal, yeşillik idrarı fazlalaştırır, günde 3-4 defa su normaldir, örn: 15 saat uyanıksa, yaklaşık 4 saat ara ile su içiyor😉 normal, aspur yer içer, yulaf yer içer😊🤲
yeşillik yemiyor ama sadece yulaf aspur darı😞 bu arada kuş yeme düşeli 2 hafta fln olmuş sanırım abla

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
yeşillik yemiyor ama sadece yulaf aspur darı😞 bu arada kuş yeme düşeli 2 hafta fln olmuş sanırım abla
Ablacım çok normalll😊🤲bebek daha, onlar çok su içer çok çiş yapar, daha gelişimini tamamlıyor,bağırsak çok tutamaz😊🥰çok normal😊🥰 korkma sakın,
Bildiğin bebek😊🥰🤲

Erenb51

Paylaşımcı
Ablacım çok normalll😊🤲bebek daha, onlar çok su içer çok çiş yapar, daha gelişimini tamamlıyor,bağırsak çok tutamaz😊🥰çok normal😊🥰 korkma sakın,
Bildiğin bebek😊🥰🤲
Abla çok teşekkür ederim çok rahatladım😭 Çok yardımcı oluyorsun Allah razı olsun ve çok samimi cevap veriyorsun seni seviyorum 💕 son olarak🤗yinede zeolit vereyim mi 5 gün?

Erenb51

Paylaşımcı
kuşumun gece yaptığı dışkılar sıvısı yeşil olmuş nedense

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kuşumun gece yaptığı dışkılar sıvısı yeşil olmuş nedense
Estağfurullah ablacım bende sizleri çok seviyorum, sizler olmasanız, olmaz,
Sessiz kullara, ses oluyorsunuz, yürek oluyorsunuz, emek veriyorsunuz😊🤲
Emeğine yüreğine sağlık ablacım 😊🤲🥰
Probiyotik vermiş miydin yada vitamin?
Zeolit tozu tabiki ver👍🐦sağlık açısından çok önemli

Erenb51

Paylaşımcı
Estağfurullah ablacım bende sizleri çok seviyorum, sizler olmasanız, olmaz,
Sessiz kullara, ses oluyorsunuz, yürek oluyorsunuz, emek veriyorsunuz😊🤲
Emeğine yüreğine sağlık ablacım 😊🤲🥰
Probiyotik vermiş miydin yada vitamin?
Zeolit tozu tabiki ver👍🐦sağlık açısından çok önemli
Bugün probiyotik vereceğim teşekkür ederim ablacım🥰 Dün geldi mamaisten geldi probiyotik ve gerwit w zeolite fe bugun baslayacagım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bugün probiyotik vereceğim teşekkür ederim ablacım🥰 Dün geldi mamaisten geldi probiyotik ve gerwit w zeolite fe bugun baslayacagım
3 gün üst üste probiyotik ver mutlaka, yarım suluk mercimek tanesi kadar 😊8 saat dursun, sonra taze su ile değiştir, su kapalı şişe(şaşal) olsun
Çeşme suyu ve arıtma su bakteri barındırır
Kapalı sular mineral bakımından zengindir 👍
Zeolit tozunu sebze meyve yada darısına serpebilirsiniz, vereceğin besin az olsun ki mercimek tanesi kadar olan zeolit tozunu yesin🤲😊günde 1 defa verilir zeolit tozu

Erenb51

Paylaşımcı
3 gün üst üste probiyotik ver mutlaka, yarım suluk mercimek tanesi kadar 😊8 saat dursun, sonra taze su ile değiştir, su kapalı şişe(şaşal) olsun
Zeolit tozunu sebze meyve yada darısına serpebilirsiniz, vereceğin besin az olsun ki mercimek tanesi kadar olan zeolit tozunu yesin🤲😊günde 1 defa verilir zeolit tozu
Tamam teşekkür ederim abla çok açıklayıcı olmuş 😅💕

Erenb51

Paylaşımcı
baya severek yedi tabağı bile tuttu sanki ben yicem😁 umarım yiyebilmiştir zeoliti. abla tabakta azcık zeolit kalmış parmağımla uzattım yaladı 🤣 sevdi sanırım

Ekli dosyalar

Erenb51

Paylaşımcı
Merhaba kuşumun güncel dışkısı. Bazen idrarsız geliyor😊 Ama böyle idrarlı da geliyor genelde. Bence baya azaldı gibi idrar, kuşuma da enerji geldi bugün zeolitin 4. günü

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kuşumun güncel dışkısı. Bazen idrarsız geliyor😊 Ama böyle idrarlı da geliyor genelde. Bence baya azaldı gibi idrar, kuşuma da enerji geldi bugün zeolitin 4. günü
Merhaba, idrar şeffafa doğru gidiyor, maşallah 😊🤲zeolit tozunu vermeye devam, iyi olacak inşallah 😊🤲

Erenb51

Paylaşımcı
Estağfurullah ablacım 😊🤲
Abla kuşumun idrarı yeşillendi gibi, kuruyunca yeşil oluyor idrar ve geceleri idrarı gündüzden fazla ve yeşil kurumuş oluyor bu hafta 3 gün üst üste probiyotik su verdim sonra gerwit verdim sanki gerwitten sonra idrarı yeşillendi

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla kuşumun idrarı yeşillendi gibi, kuruyunca yeşil oluyor idrar ve geceleri idrarı gündüzden fazla ve yeşil kurumuş oluyor bu hafta 3 gün üst üste probiyotik su verdim sonra gerwit verdim sanki gerwitten sonra idrarı yeşillendi
Kuruyunca dışkı hafif renk bırakabilir merak etmeyin ☺