• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Röntgen Yorumu

Negangodzilal

Yeni Üye
Merhaba kuşumun röntgeni hakkında yorum yapabilir misiniz ? Veteriner çok problemli olduğunu iki tane kisti olduğunu, kalp hastası olduğunu, kemik erimesi olduğunu, karaciğerinde problem olduğunu söyledi. Kuşum 6,5 yaşında zaten Max 7-8 sene yasayabildiklerini söyledi. Acı çektiğini ve ilaç kullanmaz ise pıhtı atıp ölebilecegini söyledi.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Karaciğerde büyümesi ve evet maalesef ki tümörü var kalp biraz büyümüş, kemiklerde de yaşa bağlı kireçleme var bu olur normal. Hangi ilaçları ve takviyeleri verdi acaba 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Karaciğerde büyümesi ve evet maalesef ki tümörü var kalp biraz büyümüş, kemiklerde de yaşa bağlı kireçleme var bu olur normal. Hangi ilaçları ve takviyeleri verdi acaba 🙏
Tümörü nerde var ben göremedim kardeşim? Sadece kemiklerde kanseri gördüm çok ilerlememiş ama başlamiş kemik kanseri kolları ve ayaklarında doluluk var normal olsaydı boş renksiz görünürdü , karaciğerde yağlanma fazla kalp büyümesi doğru ama tümör röntgen de görünmüyor aşağiya ben böbrek tümörü ve kemik kanseri ilerleyen Ayrıca karaciğer bitmeye yakîn bir röntgen bırakıyorum
IMG_20250419_171602.jpg

Negangodzilal

Yeni Üye
Tümörü nerde var ben göremedim kardeşim? Sadece kemiklerde kanseri gördüm çok ilerlememiş ama başlamiş kemik kanseri kolları ve ayaklarında doluluk var normal olsaydı boş renksiz görünürdü , karaciğerde yağlanma fazla kalp büyümesi doğru ama tümör röntgen de görünmüyor aşağiya ben böbrek tümörü ve kemik kanseri ilerleyen Ayrıca karaciğer bitmeye yakîn bir röntgen bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 84328
Yani yanlış mı yonlendirildim ne yapmam gerekiyor sizin önerdiğiniz kanatçı uzmanına gitmiştim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ordaki sadece yağlanma kardeşim 😅 bugün ordaydım bana gösterdi gözde hocam tümör olan yerde bağımsızlık görünüyor
Abi limonla aynı hemen hemen röntgeni o kısımda da var benim görüşüm bahsettiği diğer yerde de bize göre solda da var lezyon şifa bulur inşallah 😇

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi limonla aynı hemen hemen röntgeni o kısımda da var benim görüşüm bahsettiği diğer yerde de bize göre solda da var lezyon şifa bulur inşallah 😇
Limonun röntgeni var mı ekler misin lezyon dediğin nerdeymiş 👍 Ben yarın gözde hocama bu hastayı sorup daha detaylı bilgi alacağım

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birde şunu söylemek istiyorum gözde hoca homeopat olduğu için kendi homeopatik ilaçlarını kendi yapıyor. Yani bilindik bir ismi yok, sadece ilaçlarının etiketinde ilacın işleviyle ilgili bir harf ve ne için kullanıldığını anlatan birkaç organ ismi veya hastalık yazıyor.

Ekli dosyalar

Üst Alt