• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuş mama tarifleri

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
merhaba cennet papağanım için farklı mamalar hazırlamak istiyorum mamaist mamasıyla hazırlayacağım uygun olur mu? Ve bana farklı tarz mama tarifleri verebilir misiniz? Her yaptığımda farklı şekilde yesin istiyorum ama ne koymak gerekir havuç ve yumurta dışında emin değilim. En sevdikleri meyveler muz, elma, salatalık ve her türlü yeşillik.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fotodaki besleme maması. Sizin alacağınız bu değil. Beautiful food kurtlu mamayı tavsiye ederim. İçinde mevsiminde sebze koyabilirsiniz. Biraz tarçın biraz kekik biraz kalamar kemiği rendesini. Varsa zeolit tozu ekleyin. Ve ikram edin. 🌸

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Fotodaki besleme maması. Sizin alacağınız bu değil. Beautiful food kurtlu mamayı tavsiye ederim. İçinde mevsiminde sebze koyabilirsiniz. Biraz tarçın biraz kekik biraz kalamar kemiği rendesini. Varsa zeolit tozu ekleyin. Ve ikram edin. 🌸
Peki grit kum ve kuş toprağı da ekleyebilir miyim mamanın içine, ayrıca mamanın miktarı ne kadar olmalı bir kuş için

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ayrıca online olarak alabileceğim güvenli bir yer biliyor musunuz 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki grit kum ve kuş toprağı da ekleyebilir miyim mamanın içine, ayrıca mamanın miktarı ne kadar olmalı bir kuş için
Evet tâbi ekleyebilirsiniz. Miktarı göz kararı yapın. Yiyeceği kadar olsun. İki üç tatlı kaşığı kadar olabilir. Çok fazla yapmayın ziyan olmasın. Mamasit. com biz ordan alıyoruz. Yumurta koyacaksınız da havalar çok sıcak çok bekletmeyin.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Evet tâbi ekleyebilirsiniz. Miktarı göz kararı yapın. Yiyeceği kadar olsun. İki üç tatlı kaşığı kadar olabilir. Çok fazla yapmayın ziyan olmasın. Mamasit. com biz ordan alıyoruz. Yumurta koyacaksınız da havalar çok sıcak çok bekletmeyin.
Şuan mevcut değil heralde çok baktım ama tükenmiş maalesef, tamamdır teşekkür ediyorum

Üst Alt