• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş kumu hakkında bilgi lazım

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Merhaba kuş kumunu ilk defa koyuyorum aldığım yer kabın yarısına kadar koy bittikçe birdaha koy dedi bilgi verebilirmisiniz Gold wing premium adlı markanın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ürün kristal mi grit mi

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuş kumu zaten kafeste hiç eksik olmaması gereken üründür o yüzden sürekli kafeste olması lazım ve kum olarak kesinlikle versele laganın grit kumu olmali

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben baktım sanırım kristal bu ürün bitince grit kum edinin

Merhabamerhaba

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuş kumu zaten kafeste hiç eksik olmaması gereken üründür o yüzden sürekli kafeste olması lazım ve kum olarak kesinlikle versele laganın grit kumu olmali
Ve ayriyeten kuş besleyen herkesin kuşların daha sağlıklı olması açısından evinde olması gereken ürünler entrobac ve gervit bunları da Şehmus bakır hocanın mamaist sitesinden bulunabilir. Bir çok kişi önceki konularınız da kuslariniz için bunu temin etmenizi söylemis ve anladığım kadarıyla daha almamışsınız

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Güzel görünüyor yemlikten eksik olmasın
Ben tam olarak nası kullanacağım acaba kuşçu ayrı bir kab verdi yarısına kadar doldur bitince birdaha koy dedi ama internette araştırdım haftada 2 defa verin yazıyor bazılarıda çok yerse öldürebilir diyiyor

Soner

Aktif Üye
Ben tam olarak nası kullanacağım acaba kuşçu ayrı bir kab verdi yarısına kadar doldur bitince birdaha koy dedi ama internette araştırdım haftada 2 defa verin yazıyor bazılarıda çok yerse öldürebilir diyiyor
Yemliğe yemle birlikte koyarsanız dibe cökecektir ayrı bir kapta verin demesinin sebebi o ama haftada 2 defa değil kafeste 7/24 bulunması gerekir.

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Yemliğe yemle birlikte koyarsanız dibe cökecektir ayrı bir kapta verin demesinin sebebi o ama haftada 2 defa değil kafeste 7/24 bulunması gerekir.
Peki fazla yermi çünkü okullar açılınca fazla göremiyeceğim anneme söylerim dikkat eder 11 e gidiyorum yanlış anlamayın küçük değilim🥰