• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş kafese alışamadı

efe1903

Tutkulu
Dün kafes değiştirdim büyük kafes aldım fakat sultan papağanım 1 gündür kafesten korkuyor dün zor soktuk yem suluk tünek alıştı fakat kafesin yukarı ve aşağı çıkışlarına salıncağına alışamadı zamanla kendisi alışır mı?
Normalde böyle saklanmıyor fakat annem tünek sokarak çıkarmaya çalışmış çıkmamış.
1737539423317.png

Sagi

Paylaşımcı
Dün kafes değiştirdim büyük kafes aldım fakat sultan papağanım 1 gündür kafesten korkuyor dün zor soktuk yem suluk tünek alıştı fakat kafesin yukarı ve aşağı çıkışlarına salıncağına alışamadı zamanla kendisi alışır mı?
Normalde böyle saklanmıyor fakat annem tünek sokarak çıkarmaya çalışmış çıkmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 76776
Alışır tabi ama zorlamasanız daha iyi. Eski kafesine koyup yeni kafesini birkaç gün sürekli yanınds tutabilirsiniz o zaman belki alışır

Limoncuk

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 76776
keşke yatay telleri de olan bir kafes seçseydiniz bunun tellerinde tırmanamaz

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aldığım yerde farklı kafeslerde vardı fakat büyük ve rahat olduğu için maalesef bunu tercih etmek zorunda kaldım.Tünek sayısını arttıracağım.
Bu kafestede tırmanabilir yeterki istesin kafesini tünekle doldurmanıza gerek yok. Bu kafeste maksimum 2 tane uzunlamasına tünek bulunmalı bence

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok tünek iyi değil, benim maksimum iki tüneğim var ve herhangi bir cisimle zorlamayın, korkar, strese girer şu anda da korkmuş o nedenle çıkmak isterse kendisi çıksın 😊

Üst Alt