• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş hastlaığı

Şapşik

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yapışık koyu yeşil dışkı kusma
Hastalık Belirti Tarihi
7 Ocak 2022
Kullanılan İlaç
Aminosol
Merhaba dün kuşum öğütülmemiş yemleri ve sonrasında köpüklü şekilde kustu sonra bir kere daha kustu bugğn tüm gün kusmadı yemini yedi suyunu içti neşesi yerinde dışkısı koyu yeşilimsi yapışık bir hali var bı yüzden tüylerinede yapışıyor ve normale göre daha az dışkı yapıyor veteriner kuşlardan anlamdığını söyledi aminosol vitamin aldım bugün. Ne yapamam lazım çok korktum bana yardım eder misiniz?Maalesef son aldığım yem açık yemdi ondan şüphelendim tüm kafesini yıkadım temizledim yeni kapalı yem aldım koydum ne yapabilirim.gagasında sanki beyazlık var kursak iltihabına yakalanmıl olanilri mi

ebrares

Müdavim
bi süre yem ve su dışında bi şey vermeyin gözlemleyin bakalım yemden mi tekrar kusucak mı eğer devam ederse tekrar yazın ve dışkı fotoğrafı ekleyin

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kursağı şiş mi duruyor bakarmısın birde ağız içine bak beyaz beyaz leke barmı dilde boğazında vs

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
5 günlük avidear tedavisi uygulayin yarım suluga 10 Damla şeklinde hergun tazeleyerek verin sonrasında tekrar dışkı resmi görelim 👍 bu arada yemi değiştirin kapalı ve iyi mir marka tavsiye ederim

Şapşik

Yeni Üye
Öncelikle cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.Bugün başka bir veteriner buldum gösterdim kuşumun sağlıklı olduğunu eş istediğini bu yüzden olduğunu belirtti.yemini değiştirdiğimden beri kusma olmadı.