• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuş hareket esnasında değişik ses çıkarıyor

mrcn0151

Yeni Üye
Önceden böyle bir ses yoktu uçarken de aynı sesi çıkarıyor son zamanlarda olmaya başladı entrobac gerwit btamin zeolit tozu kullanıyorum bunlardan sonra olmaya başladı acaba tesadüf hastalandı mı yoksa onlar mı yan etki yaptı bilemedim, uçarken sanki solunumu tıkanmış gibi ses çıkartıyor

Ses ; 1 Mart 2025

Saniyelik ses yakalayabildim son seste dinlerseniz anlaşılıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dediklerinizin hiçbirisi buna sebebiyet vermez kuşunuz kaşınıyor anladığım kadarıyla ve tüyde

mrcn0151

Yeni Üye
Dediklerinizin hiçbirisi buna sebebiyet vermez kuşunuz kaşınıyor anladığım kadarıyla ve tüyde
Burçak hanım teşekkürler yorumunuz için ancak kaşınması ya da tüyde olması problem değil videoda ki sesi duyabildiğinizi varsayıyorum, bu çıkarttığı sesi uçarken de yapıyor sanki burnu tıkalı gibi ben bundan bahsetmiştim…

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Burçak hanım teşekkürler yorumunuz için ancak kaşınması ya da tüyde olması problem değil videoda ki sesi duyabildiğinizi varsayıyorum, bu çıkarttığı sesi uçarken de yapıyor sanki burnu tıkalı gibi ben bundan bahsetmiştim…
Dinlenirken kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor mu peki

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer solunum yolunda problem varsa yapar, alerjik bir durumu varsa yapar, karaciğer büyümesi ve yağlanması varsa yapar net teşhisi röntgen koyar 🙏

Ece A.

Paylaşımcı
Fakat tam olarak nasıl bir hareketten bahsediyoruz çok yukarı aşağı değil tabiki ama minicik hareket yapıyor el titremesi gibi düşünün
Streamble.com üzerinden bir videosunu koyabilme ihtimaliniz var mıdır🙏en azından görmüş oluruz nasıl şekilde titreyip titremediğini :)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamble.com üzerinden bir videosunu koyabilme ihtimaliniz var mıdır🙏en azından görmüş oluruz nasıl şekilde titreyip titremediğini :)
Röntgen çekilsin, karaciğeri büyümüş gibi duruyor ececim 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
bu ay böyle😂😂 ama çok çok normal🌸 Allah hayırlı ramazanlar yaşatmayı ve oruçlar tutmayı nasip etsin bizlere🙏 şimdiden iyi iftarlar dilerim🥰
Amin inşallah 🤲😍 Size de hayırlı iftarlar olsun, Rabbim tutulan oruçları kabul etsin inşallah 🤲😍

mrcn0151

Yeni Üye
Tüh ya burda da kanatlılara bakan adam akıllı veteriner yok ki

mrcn0151

Yeni Üye
Burada gaga gıcırdatıyor uyku modu için sorun yok ☺ İki tane yer buldum iletişime geçebilirsiniz ☺
Teşekkürler ATAVET Ortaokul arkadaşım meteye ait onunla geçen haftalarda iletişime geçip, kanatlılar için adam akıllı veteriner olmadığını kendisi söylemişti. 2. olarak o çıkarttığı sesi uçarken de çıkarttığı için endişelenmeye başladım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkürler ATAVET Ortaokul arkadaşım meteye ait onunla geçen haftalarda iletişime geçip, kanatlılar için adam akıllı veteriner olmadığını kendisi söylemişti. 2. olarak o çıkarttığı sesi uçarken de çıkarttığı için endişelenmeye başladım
Diğerini sordunuz mu? Röntgen çekince buraya da atabilirsiniz beraber bakarız, hava kesesinde sorun mu var, karaciğer büyüyüp hava keselerine baskı mı yapıyor bakmak lazım, farazi bir şeyle bir şey önerirsem vebal alırım 🙏 Ense damlası yaptırdınız mı hiç?

Üst Alt