Arkadaşlar 2 tane yavru muhabbet kuşu almıştım aldığımda 2-3 aylıklardı beraber 1.5 2 ay civarı vakit geçirdik bu süre içersinde ilk geldiklerinde eve hiç iletişimimiz yoktu ufak ufak alıştırdık artık elime gelip yem yiyorlar kafama konuyolar vücudumda geziyorlar vs herşeyi yaptık lakin vücutlarına dokundurmuyorlar. Biraz kafalarından seveyim vücutlarından seveyim vs dedimi dokundurmuyolar kaçıyorlar oysaki elimden yem yiyorlar ikiside elime kafama omzuma göbeğime her yerime konuyor ve hatta ağzımda bazen kürdan oluyor ağzıma kadar gelip kürdanı alıp kaçırmaya çalışıyorlar ama azıcık vücutlarından kafalarından felan seveyim dedimmi kaçıyorlar.
Ne yaparsam onları sevmeme izin verirler ?
Akşam olduğunda bi uyku moduna geçiyorlar tam uyumuyorlar ama hareketlide değiller o zaman parmağımı kafesten sokup hafif dokunuyorum pamuk gibiler
ya kendilerini sevdirecekler yada birgün zorla yakalayıp cop cop öpücem başka çaresi yok 
Ne yaparsam onları sevmeme izin verirler ?
Akşam olduğunda bi uyku moduna geçiyorlar tam uyumuyorlar ama hareketlide değiller o zaman parmağımı kafesten sokup hafif dokunuyorum pamuk gibiler