• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kus durumu

Umut

Yeni Üye
Merhabalar arkadastan bitane kus aldim ama kus bakimsizdi benim kusla ciftlestrmek istedim ama kus ucamiyodu sersem gibidi sonra ucmaya basldi ama bu sefer bizim kus istemdj sonra hayvan tuh doktu bidaha cikmadi ustelik dıskisi beyazdi bi duzelir gibi oldu simdo yine ayni ama hic uuyo kafes acik cikmiyo titriyo ne yapacgimi sasirsim sizin sayfayi buldum yardim edin

Umut

Yeni Üye
Evet kutuda ayirmak zorunda kaldim bizim kus istemdi cok rahatsiz etti en sonda kafasini kanatti bende ayirsim bu sekilde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bu yolladığiniz fotolar suanki hali mi? Kuşu arkadasinizdan ne zaman aldınız? Kuş tüyünü ne zamandan beri yoluyor ve yoldugu yerde yara varmı?

Umut

Yeni Üye
Evet suanki hali 1 sene olcak aldigimiz 3ay oluyo oda cikar desim ama cikmiyi yara yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafes çok kötü durumda altını temizleyin ve kuşun iyi bir bakıma ihtiyacı var yani güzel kaliteli bir yem, b vitamini, mineral, Yulaf, daldari bunları temin edebilirsiniz ayrıca kuşun tüy sorunu var bağışıklık düşmüş eğer bulabilirseniz diyazm 256 probiyotik verebilirsiniz tüy sorunları genelde bu yüzden olur bir tür virüs ve bu bağışıklık sistemi zayıf olan kuşları buluyor malesef

Umut

Yeni Üye
Kafesi devamli temizliyom ama hergun bu sekilde oluyo ve b vitamn veriyom tuh icinde desiginizi yaocam

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Kafestin tamamının göründüğü fotoğraf atar mısınız? Ve kuşun uzaktan net bir fotoğrafını.

Üst Alt