• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş derisi Mor Renk

Volkan_66

Yeni Üye
Sultan Papağanım lutino fakat Kursak dışında Karni Kanat alti Siyah Mor Renk gibi bu normal mı?

Volkan_66

Yeni Üye
Orasının rengini çekip atabilir misiniz
Attim ve Kursak Mantari Kuşumda 22 Araliktan beri var halsiz ve istahsizdi ertesi günu A21 Mamasi alip el besleme basladik cok ilerleme görmeyince Zolax tedavisine başladık biraz yem kirma calisiyor Dari ve Yulaf veriom ve 3 saate bir el besleme yapioz zayif düsmesin diye fakat bu Deri Rengi takildi aklima

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon vücutta morarmaya neden olur kursak mantarı teşhisini kanatlı uzmanı mı koydu

Volkan_66

Yeni Üye
Enfeksiyon vücutta morarmaya neden olur kursak mantarı teşhisini kanatlı uzmanı mı koydu
Kendi tahminimce cünku cok zayifladi cöktu Gögus kemi hissediliyor ve yemeden kesilmişti ölmeye yakındı el besleme yapinca az kendine geldi ve Grevit Vitamin Besleme Aparatla veriodum A21 Mamasina Probiyotik biraz katmistim fakat simdi Mantar Ilacı kullandimdan beri Probiyotik ek Vitamin kullanmiom İlacın faydasi olsun diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kendi tahminimce cünku cok zayifladi cöktu Gögus kemi hissediliyor ve yemeden kesilmişti ölmeye yakındı el besleme yapinca az kendine geldi ve Grevit Vitamin Besleme Aparatla veriodum A21 Mamasina Probiyotik biraz katmistim fakat simdi Mantar Ilacı kullandimdan beri Probiyotik ek Vitamin kullanmiom İlacın faydasi olsun diye
Koku var mı ağzında kusması ya da