• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Defnetme

hexatorpak

Aktif Üye
Merhaba Bademim az önce aramızdan ayrıldı. Normalde babamın çalıştığı yerin bahçesine gömüyoruz ama Badem benim öz oğlum gibiydi onu evden uzaklaştırmak istemiyorum. Balkonda derin bir saksıya gömmek istiyorum direkt çıplak mı gömmeliyim yoksa belirli malzemeler ve kimyasallar elde ettikten sonra mı?

Aydin E.

Aktif Üye
merhaba, kaybınız için üzgünüm. bende muhabbet kuşumu kaybettiğimde buna benzer bir yöntem düşünmüştüm ama kendi sağlığınız vs açısından çok uygun olmayabilir. bunu düşünerek vazgeçtim bende. bahçe seçeneği daha uygun gibi.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba Bademim az önce aramızdan ayrıldı. Normalde babamın çalıştığı yerin bahçesine gömüyoruz ama Badem benim öz oğlum gibiydi onu evden uzaklaştırmak istemiyorum. Balkonda derin bir saksıya gömmek istiyorum direkt çıplak mı gömmeliyim yoksa belirli malzemeler ve kimyasallar elde ettikten sonra mı?
Burada saksıya gömen arkadaşlarımız olmuştu. Dediğiniz gibi evden uzaklaştırmak istenilmediği için büyük ihtimal. Ama nasıl ne şekilde gömdüler onların yorumlarını bekleyin isterseniz. Tekrardan başınız sağolsun. 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Direkt derin bir saksıya gomebilirsiniz toprağın ortasında olsun bir veya bir buçuk ay ıslatmayin ve evden uzak tutun sonra çiçek tohumu atıp sulayabilirsiniz

Üst Alt