• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Davranışları Video

buduck

Yeni Üye

Selamlar,

Kuşlarım kavga mı ediyor bilmiyorum. Normalde sabah kaç kere baktım yan yana birbirlerinin tüylerini düzeltiyorlardı. Bir anda çok ötmeye başladılar gittim sürekli böyle hareketler yapıyorlar. Videonun son kısmında daha net. Bu kavga mı ya da başka bir şey mi bilemedim.

Facia0101

Aktif Üye

Selamlar,

Kuşlarım kavga mı ediyor bilmiyorum. Normalde sabah kaç kere baktım yan yana birbirlerinin tüylerini düzeltiyorlardı. Bir anda çok ötmeye başladılar gittim sürekli böyle hareketler yapıyorlar. Videonun son kısmında daha net. Bu kavga mı ya da başka bir şey mi bilemedim.
Hocalarım daha iyi bilir ama sanki dışarı çıkmak istiyor. Arada kafesten çıkarın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kavga etmiyorlar normal bir durum. Yalnız üretim için yeşil kuş küçük. Dört beş ay daha beklemeniz gerekiyor. Yuvalağı çıkarmanızı öneririm.

buduck

Yeni Üye
Kavga etmiyorlar normal bir durum. Yalnız üretim için yeşil kuş küçük. Dört beş ay daha beklemeniz gerekiyor. Yuvalağı çıkarmanızı öneririm.
Tam tersi yeşil çok hareketli aslında. Bugün Palmiyeleri koydum kafese ağızlarında sürekli yuvalarına bakmadım da. 1-2 gün daha bekleyelip bir çıkarım yapamazsam komple almayı düşünüyorum evet

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tam tersi yeşil çok hareketli aslında. Bugün Palmiyeleri koydum kafese ağızlarında sürekli yuvalarına bakmadım da. 1-2 gün daha bekleyelip bir çıkarım yapamazsam komple almayı düşünüyorum evet
Yuva yapmaları üretime hazır oldukları anlamına gelmez. Yavru sayılabilecek yetişkin olmayan bir kuştan yavru büyütmeyi beklemek doğru olmaz. Ömrü kısalır.

Facia0101

Aktif Üye
Kafesten çıktı yeni daha aslında ama ikisi geri girmiyor içeri alamıyoruz. Işıkları kapatınca da eli hissettiği an kaçıyor :(
Hocam ele alışkın olmayan kuşu ben yedek kafesle bulundugu noktadan alıp, kendi kafesinin yanına koyuyorum. Kafesle almayı deneyin. Kafesinizin üst kısmı açılıyorsa açın, kuşlara kafese uzatın. Mutlaka kafese gelir. Sonrada üst kısmı kapatın. Bendekiler üst kısmı kafese yaklaştırınca kafese giriyor

Üst Alt