A acemiüyee Aktif Üye Katılım 27 May 2024 Mesajlar 63 Tepkime puanı 8 Puanları 8 5 Tem 2024 #1 Kafesin birini bit den arındırdım kuşları ilaçladım Diğer kafesteki kuşlar uçup uzaktaki kafese bulaşabilir mi
Kafesin birini bit den arındırdım kuşları ilaçladım Diğer kafesteki kuşlar uçup uzaktaki kafese bulaşabilir mi
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,710 Tepkime puanı 14,017 Puanları 113 5 Tem 2024 #2 acemiüyee' Alıntı: Kafesin birini bit den arındırdım kuşları ilaçladım Diğer kafesteki kuşlar uçup uzaktaki kafese bulaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Pire olsa zıplar ama bit yürüyebilirbelki de diğer kuşlardan gelmiştir, hepsi temizlenmeli
acemiüyee' Alıntı: Kafesin birini bit den arındırdım kuşları ilaçladım Diğer kafesteki kuşlar uçup uzaktaki kafese bulaşabilir mi Genişletmek için tıkla ... Pire olsa zıplar ama bit yürüyebilirbelki de diğer kuşlardan gelmiştir, hepsi temizlenmeli
A acemiüyee Aktif Üye Katılım 27 May 2024 Mesajlar 63 Tepkime puanı 8 Puanları 8 5 Tem 2024 #3 Demet bükay' Alıntı: Pire olsa zıplar ama bit yürüyebilirbelki de diğer kuşlardan gelmiştir, hepsi temizlenmeli Genişletmek için tıkla ... 10 gün arayla vilmectin bit ense damlası kullanıcam Kanını emen bitler ölürmüş. Kesin çözüm diyolar her kuşa uygulanırsa. Doğru mudur
Demet bükay' Alıntı: Pire olsa zıplar ama bit yürüyebilirbelki de diğer kuşlardan gelmiştir, hepsi temizlenmeli Genişletmek için tıkla ... 10 gün arayla vilmectin bit ense damlası kullanıcam Kanını emen bitler ölürmüş. Kesin çözüm diyolar her kuşa uygulanırsa. Doğru mudur
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,710 Tepkime puanı 14,017 Puanları 113 5 Tem 2024 #4 acemiüyee' Alıntı: 10 gün arayla vilmectin bit ense damlası kullanıcam Kanını emen bitler ölürmüş. Kesin çözüm diyolar her kuşa uygulanırsa. Doğru mudur Genişletmek için tıkla ... Doğru, felç eder ve ölür, yapışmaz ilaçtan sonra açlıktan ölür, bir damla enseye damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
acemiüyee' Alıntı: 10 gün arayla vilmectin bit ense damlası kullanıcam Kanını emen bitler ölürmüş. Kesin çözüm diyolar her kuşa uygulanırsa. Doğru mudur Genişletmek için tıkla ... Doğru, felç eder ve ölür, yapışmaz ilaçtan sonra açlıktan ölür, bir damla enseye damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın