• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş almayı düşünüyorum ama bilgili değilim 🥺

Herkese merhaba bu konuda mesaj açmak yasaksa uyarın sileyim hemen göremedim de 🥺

Muhabbet kuşumuzu yeni kaybettik ve yeni bir kuş sahiplenmek istiyoruz.

Fakat İzmir içi nereden almalıyım bilmiyorum 🥺 önerebileceğiniz bir yer var mı? Önceki kuşumu arkadaşım ilgilenemediği için ondan almıştım yani hiç bilgim yok...

Kuşumuzu kaybettiğimiz için özellikle annem çok mutsuz ve alışabildiği tek kuş oydu çünkü uysaldı. Yine alışabilmesi için eğitimli bir kuş sahiplenmek istiyoruz bu şekilde bildiğiniz İzmir'de bir yer var mı?

Ayrıca sevda papağanı sahiplenmek istedik çünkü gördüğümüz videolarda çok oyuncu türler ve eski kuşumuzun yerine koymuş gibi hissetmemek için yine muhabbet almak istemiyoruz ama daha oyuncu olduğunu düşündüğünüz önerebileceğiniz kuş türleri var mı?

son olarak bu defa kuşa vermem gereken takviyeler, yem markaları, vitaminler, proteinler vs... konusunda önerilerinizi alabilirsem çok mutlu olurum 🥺

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşu yavruluktan alırsanız rahatlıkla eğitebilirsiniz. Sevda papağanı hakkında fikrim yok karakteri, oyunculuğu vs bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur size. İzmir'de üretici bulup bakabilirsiniz. Instagram sayfalarından. Siz kuşu sahiplenin bu konu altına güncelleme yapın almanız gereken takviyeleri vs hepsini söyleriz. 🌸 Ama röhnfried ürünleri elinizin altında bulunsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba bu konuda mesaj açmak yasaksa uyarın sileyim hemen göremedim de 🥺

Fakat İzmir içi nereden almalıyım bilmiyorum 🥺 önerebileceğiniz bir yer var mı? Önceki kuşumu arkadaşım ilgilenemediği için ondan almıştım yani hiç bilgim yok...

Kuşumuzu kaybettiğimiz için özellikle annem çok mutsuz ve alışabildiği tek kuş oydu çünkü uysaldı. Yine alışabilmesi için eğitimli bir kuş sahiplenmek istiyoruz bu şekilde bildiğiniz İzmir'de bir yer var mı?

Ayrıca sevda papağanı sahiplenmek istedik çünkü gördüğümüz videolarda çok oyuncu türler ve eski kuşumuzun yerine koymuş gibi hissetmemek için yine muhabbet almak istemiyoruz ama daha oyuncu olduğunu düşündüğünüz önerebileceğiniz kuş türleri var mı?

son olarak bu defa kuşa vermem gereken takviyeler, yem markaları, vitaminler, proteinler vs... konusunda önerilerinizi alabilirsem çok mutlu olurum 🥺
Merhaba buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
Rutin verilmelidir

Üst Alt