• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuş aldim eş olarak

KuşdaKuş

Yeni Üye
Kuşuma Eş aldim kusum erkek. Neyse esini kutudan kafese koyarken kardesim korktu ve kapıyi acik birakip kacti disi kus duvara carpti sanki biraz sisiyor gibi. Benimkindede sorun varmi bilmiyorum. Lutfen video ceksem bilgi verirmisiniz. Sanki burnunda birsey olmus

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Streamble üzerinden video ekleyebilirsiniz.Yeni kuşunuzla direkt birleştirmeyin.Karantina uygulamanız lazım

KuşdaKuş

Yeni Üye
Suan yatiyorlar yarin sabah atarim ama gittigimizde adam dediki alabilirsiniz koyun yan yana ikinci bi kafese gerek yok adamda bilgili ama bilmiyorum

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Her ortamın bakteri kültürü bir değil,kuşların bağışıklığı bir değil.Karantina sürecinde hem kuşlar birbirlerinin sesini duyarak alışıyorlar hem de iki kuşu da korumaya almış oluyorsunuz.Olası bir hastalık varsa karantina sürecinde ortaya çıkardı ama birleşmişler artık yapacak bir şey yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bilgili olsa kuşları yanyana aynı kafese koyun demezdi😔o ticaret peşinde bizler sağlıklı olsunlar isteriz
10 gün ayrı kalmalılar buyrun okuyun lütfen

Üst Alt