• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuruluk olabilir mi?

mlkcn

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
hafif kemik ve mor deri
Hastalık Belirti Tarihi
27 Kas 2021
Merhaba. Kuşum biraz rahatsızlandığı için tüm hastalıkları araştırmaya başlamıştım. Soğuk algınlığı, ishal gibi şeylerden şüpheleniyordum ancak bugün kuruluk hastalığından şüphelendim. Öncelikle şunu söyleyeyim ki kuşum 2 gün kabarık ve halsizdi ama dünden beri iyileşme gösteriyor neredeyse hiç kabarmadı ve çok çok az uyukluyor. Dünkü suyuna birkaç damla limon bugünkü suyuna da mineral takviyesi yaptım. Kuşumun gövdesini muayene ediyorum ama internette jilet göğüs gibi şeyler söyleyip sert olur diyorlar. Elime gelen tek sertlik sadece bir kemik. Nasıl bir keskinlik olması gerektiğini bilmiyorum ama buna ben keskin diyemem. Sadece o kısmı biraz mor. Normal bir kuşun gövdesi nasıl olur bilmiyorum belki normalde de o kemik ele geliyordur. Çok hareketli bir kuş olduğu için zaten fazla kilolu değil belki zayıf olduğu için o kemik ele geliyordur dedim ama emin olamıyorum. O morluk normal deri morluğu mu bilmiyorum. Dediğim gibi 2 gündür daha iyi hatta hiç banyo sevmeyen kuş bugün banyo yapmak istedi. Yem yiyor, su içiyor iştahı normal. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

mlkcn

Aktif Üye
Buraya fotoğrafını ekliyorum. Kemik ele geliyor ama derisi yumuşacık hani kuru değil kesinlikle.