• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kursak mantarı

yagmuryy

Yeni Üye
WhatsApp Image 2025-11-25 at 12.08.01.jpeg
Merhaba kuşum uzun süredir hasta. İshali var hep kabarık ve durgun son zamanlarda da kafesin tabaninda oturuyor. İlk kusmaya basladiginda veterinere götürdük kursak mantari diyip hap şeklinde ilaçlar verdi ve iğne tedavisi gördü. Bi süre iyileşmiş gibi olsa da ishali hiç durmadi. Hala kusmaya devam ediyo ve bazen kriz geçiriyormus gibi kendini yere atıp bağırmaya basliyo elime alıp sakınlestiriyorum.Baska bi veterinere daha götürdük orda da baytril içeren bi hava ve flagyl surup verdiler. Hava iyi geldi gibi ama flagyl şurubu icemiyor bir damla aldığı gibi hepsini kusuyor. Geçen gun elime aldığımda cok zayıfladığı fark ettim kurumaya doğru gidiyor sanırım bilmiyorum yardim edin lütfen...

Son düzenleme:

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba hoşgeldiniz, büyük ihtimalle konunuz diğer konulardan dolayı kaybolmuş olmalı. Kuşunuzun güncel bir videosunu streamable.com üstünden yükleyip çıkacak linki burada paylaşabilir misiniz, (kriz anını yakalayabilirseniz o anı da paylaşın lütfen) yapabiliyorsanız beyaz peçete üzerinde güncel birkaç dışkının olduğu bir fotoğrafı da paylaşın lütfen. İlk kusmaya başladığı an ki kusmaları nasıldı? Gaga içinde ekşi kötü bir koku mevcut mu? Kusmalar salyalı mıydı? Kursak mantarı olduğunu söyleyen uzman mıydı? Dışkı tahlili de yapmış mıydı?

Üst Alt