• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı ve viyaklama

Ata Demirer

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ocak 2023
Kullanılan İlaç
Zolax
Merhaba öncelikle kuşum ağzından sarı şu çıkarıp kusuyordu ağzı kokuyordu araştırdığımda kursak mantarı olabileceğini düşündüm ve aldığım yere götürdüğünde kursak mantiri dedi bende ilaçlarını aldım az iyileşme var gibi ama bu aralar ayaklarını yere vuruyor cık cık cık ses cikarior daha demin olduğunda çok hızlı nefes alıp sanki nefes alamamış gibi ses çıkıyordu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Öncelikle hoşgeldiniz,kuşun streamble.com üzerinden kısa bir videosunu,beyaz bir perçeteye yapılmış dışkısını paylaşırsanız daha iyi yardımcı oluruz.Bir de ilaç olarak ne kullandınız

Ata Demirer

Yeni Üye
Streamable dışkısı ise şuan bulamadım hep temizlediğini Z için kafesi yok olunca atacagim zolax annem bakior kuşa çok dikkatli

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Megabakteri var ve tedavi görmelidir bende tuğçeye katılıyorum kanatlı uzmanına götürün çünkü sadece ilaç yeterli olmaz gözetim altında ve uzmanın eliyle düzelir 👍

Ata Demirer

Yeni Üye
Ayaklarını anca yere vuruyor acaba canımı aciyor yarın götüreyim bizimkilere konusup

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence götürün uzakta olmasaydıniz ben yardımcı olurdum müdahale gerekiyor 👍

Ata Demirer

Yeni Üye
Kendini sevdirior kasitior kafasını oksatior hiç bişey yokmuş gibi ama sonra böyle yapior üzüyor indani sınav senem odaklanamiorumda bu kerata yüzünden bakalım goturelim Streamable Video

Son düzenleme:

Ata Demirer

Yeni Üye
Başka ilaç veya almam gereken takviyeleri yazarmisiniz veterinere ancak ay çıkınca goturebilirmisiz

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzun yem yemesi nasıl?

Üst Alt