• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı mı

Dudukuş

Aktif Üye
Kuşum erkek bazı nesnelere kur hareketi yapıyor yanlarına gidip ağzını açığ kapatıyor yem geveliyor sanki bazen kusuyor nesnelere. Bugün o hareketi yaptıktan sonra yanıma aldım öpmek için ağzına değişik bi koku fark ettim. Kötü bi koku da değil ama değişik 2 -3 dakika sonra geçti. Sürekli kokmuyor bu hareketi yaptıktan sonra bazen 1 -2 dakşka sonra geçiyor. Dışkısında bi problem yok iştahı yerinde neşesi yerinde. Videosunu ekleyeceğim yaptığı hareketin kursak mantarı mı diye korktum bakar mısınız
@Şehmus BAKIR

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba şöyle bir şey kur kusması yaptığı sırada yani parlak cisme ya aynaya kustugu sırada ağız kokusu oluyorsa problem olmaz ama gün içinde salyalı kusuyorsa ağız içinde beyaz tabaka vs varsa kur kusması haricînde de ağız da koku varsa bunu dikkate alın. Ben şuan kafeste cisime kur hareketi yaptığını görüyorum.

Dudukuş

Aktif Üye
Merhaba şöyle bir şey kur kusması yaptığı sırada yani parlak cisme ya aynaya kustugu sırada ağız kokusu oluyorsa problem olmaz ama gün içinde salyalı kusuyorsa ağız içinde beyaz tabaka vs varsa kur kusması haricînde de ağız da koku varsa bunu dikkate alın. Ben şuan kafeste cisime kur hareketi yaptığını görüyorum.
Normalde hiç koku yok özellikle bugün sık sık normal zamanda kontrol ettim yaklaştırıp kokladım kokmuyor sadece oyuncaklarına bu hareketi yaptıktan hemen sonra alınca 1 dk kadar koku oluyor. Araştırdım koku normal değil yazanlar olmuş endişelendim biraz ama sürekli koku yok gün içerisinde salyalı kusması falan yok hiç

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Normalde hiç koku yok özellikle bugün sık sık normal zamanda kontrol ettim yaklaştırıp kokladım kokmuyor sadece oyuncaklarına bu hareketi yaptıktan hemen sonra alınca 1 dk kadar koku oluyor. Araştırdım koku normal değil yazanlar olmuş endişelendim biraz ama sürekli koku yok gün içerisinde salyalı kusması falan yok hiç
Kur kusması hareketi yaptığında koku oluyor bu normal. Kendi oğlumdan biliyorum. Özellikle alıp koklamistim yemini ve ağzını. Kur esnasında oluyor bu gibi durumlar. Dediğim gibi diğer etkenler daha önemli salyalı kusmuk artı iştahsızlık artı ağızda beyaz tabaka vs. Bunları takip edin ileri zamanlarda olacak mı olmayacak mı.

Dudukuş

Aktif Üye
Kur kusması hareketi yaptığında koku oluyor bu normal. Kendi oğlumdan biliyorum. Özellikle alıp koklamistim yemini ve ağzını. Kur esnasında oluyor bu gibi durumlar. Dediğim gibi diğer etkenler daha önemli salyalı kusmuk artı iştahsızlık artı ağızda beyaz tabaka vs. Bunları takip edin ileri zamanlarda olacak mı olmayacak mı.
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı dediklerinizden takip edeyim bakalım inşallah bişey olmaz ilerleyen zamanalrda