• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kumun taneleri çok mu büyük?

eucagan

Paylaşımcı
İnternet üzerinden siparil ettim fakat gold wings olmadığı için garden mix marka gönderilmiş. Kokusu diğer kuma göre bir garip anasonlu mu bilemiyorum. Taneleri iyi mi görünüyor bana mı büyük geldi? Sizden cevap almadan kafese koymak istemedim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnternet üzerinden siparil ettim fakat gold wings olmadığı için garden mix marka gönderilmiş. Kokusu diğer kuma göre bir garip anasonlu mu bilemiyorum. Taneleri iyi mi görünüyor bana mı büyük geldi? Sizden cevap almadan kafese koymak istemedim.
Garden mix giritli kuş kumundan bahsediyorsunuz değil mi?

eucagan

Paylaşımcı
Garden mix giritli kuş kumundan bahsediyorsunuz değil mi?
aynen. ilk defa alıyorum ama görünüşünde gold wingsten farkı var. bu kuma benzeyen beaks marka bir kum daha almıştım onu asla yemedi kuşlar yanına bile yanaşmadı. sadece gold wings yiyorlar ama şimdi bu aldığımda o beaks marka olana benzeyince koymaktan tereddüt ettim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
aynen. ilk defa alıyorum ama görünüşünde gold wingsten farkı var. bu kuma benzeyen beaks marka bir kum daha almıştım onu asla yemedi kuşlar yanına bile yanaşmadı. sadece gold wings yiyorlar ama şimdi bu aldığımda o beaks marka olana benzeyince koymaktan tereddüt ettim.
Ben kendi sultan papağanıma da onu kullanıyorum bir problem olmuyor aslında versele laga alacaktım ancak babam almış veterinerden buna devam ettim

Üst Alt