• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuluçkadaki kuşum çok halsiz görünüyor

pofidik

Paylaşımcı
fazla bakmıyorum rahatsız etmemek için ama bugün baktığımda çok halsiz ve hasta gibi durduğunu gördüm. görüntüsü böyle, hafif de titriyor sadece ama ben en çok görüntüsüne takıldım. bir de kafasının üzerinde bir açıklık var sanki sebebini anlamadım. 6 tane yavruya bakabilir mi 2 tanesi çıktı 4 tanesi de çıkmak üzere. ne yapmalıyım hasta mı kuşum acaba? dışkısı sadece büyük onun haricinde bir anormallik görmedim ama isterseniz atarım yineEkli dosyayı görüntüle 23205
Ekli dosyayı görüntüle 23206

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tek başına mı bakıyor? Erkek yok mu yanında yani baba?

pofidik

Paylaşımcı
var aslında ama beslediğini görmüyorum. genelde kendi çıkıp yemeye çalışıyor ona da izin vermiyor hemen yanına gidip kovuyor. dişi de yuvalığa vs sokmuyor onu. ilk kuluçkada böyle değillerdi gayet uyumlulardı bu sefer sorunlu geçiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
6 yavru çıkarsa eğer yavruların kursağini kontrol ederek takviye yapman gerekebilir sen büyük yavruları beslersin anne de küçük yavrulari ilk 4 gün beslesin sonrasında kontrol ederek sen takviye besleme yaparsın bu işte kontrol ve takip çok önemlidir 👍 bu arada baba baskı yaparsa ve anne, yavrulara faydası olmazsa ayır daha iyi olur

pofidik

Paylaşımcı
6 yavru çıkarsa eğer yavruların kursağini kontrol ederek takviye yapman gerekebilir sen büyük yavruları beslersin anne de küçük yavrulari ilk 4 gün beslesin sonrasında kontrol ederek sen takviye besleme yaparsın bu işte kontrol ve takip çok önemlidir 👍 bu arada baba baskı yaparsa ve anne, yavrulara faydası olmazsa ayır daha iyi olur
tamam teşekkür ederim

Üst Alt