İyi günler depremden bir gün önce önce kuşlarımin çiftleştiklerini görmüştüm sonra sabah saat 4 sularında deprem olmuştu bizde Adana'da yaşıyoruz o gün direk halam gile gittik akşamleyin depremlerin hala devam ettiğini görünce korktum ve kuşlarım için çok endişelendim bizim bina 10 katlı olduğu için ertesi gün babam kuşları getirmişti ama çiftleşen takımın yuvaliği yoktu bende başka bir yuvalık taktım ama dişi girmedi bir gün daha sonra eski yuvaliğıni getirdim ve dişi yuvaya girip orda vakit geçirmeye başladi 1 2 gün sonra tekrar çiftleşmeler olmaya başladı 11.02.2023 te tahminim akşam a doğru ilk yumurta geldi ardından 2 şer gün arayla yumurtalar geldi şuan 7 tane yumurta var ama kuşlar halam gilde biz başka bir eve taşındık baya da yerleştik halam gile 20dk yürüme mesafesinde yim her gün halam gile gidemiyorum 3 4 güne 1 gidebiliyorum ve halamda kuşlara mama yapıp veremeyior sorum şu ben kuşlarin hepsinin çıkmasını bekleyip öyle evimize getirmeyi beklersem acaba gün farkından dişi kuş en küçük yavruları doğru besliyemedigi için bir sıkıntı olabilir mi benim fikrim 3 4 tane yavru çıktıktan sonra akşamleyin kuşu arabada eve getirsek arabayla ( 5dk ) sessiz bir yere koysam günlük sebze meyve ve mama versem güzelce beslesem mi daha güzel olur yoksa dişinin bütün yavruları çıkarmasını beklesem mi daha iyi olur tavsiyeniz nedir NOT: BU ÇİFT ÖNCEDEN BİR KAÇ KULUÇKA ATLATMIŞ TECRÜBELİ BİR ÇİFT