Dişi muhabbet kuşum tek başına başka hiç kuşumuz yok ara sıra onu kuluçkaya yatar gibi buluyorum sabit kafesin bir köşesinde öyle duruyor neden olabilir
Tmm arkadaşlar yanlış gördüm bu kadar uxatmayin isterseniz
Şuna dikkat ettim hata görmeyi verin
İnsanlar için değilmiş gibi sürekli bir duzletme hâli sitenin genelinde var bu gulunecek bir durum olduğunu da sanmıyorum @Bahar Y.
Dişiniz iç güdüsel olarak yuva hazırlığı yapıyor, kızgınlık yumurtası atması olası, yumurtlarsa yumurtayı gördüğünüz gibi alıp atın, iyice kuluçka psikolojisine girmesin. Yavru istiyorsanız yanın ayetişkin bir erkek alın, istemiyorsanız bu durumu kabullenin, dönem dönem bunu yapacaktır
Dişiniz iç güdüsel olarak yuva hazırlığı yapıyor, kızgınlık yumurtası atması olası, yumurtlarsa yumurtayı gördüğünüz gibi alıp atın, iyice kuluçka psikolojisine girmesin. Yavru istiyorsanız yanın ayetişkin bir erkek alın, istemiyorsanız bu durumu kabullenin, dönem dönem bunu yapacaktır
Arkadaşlar gereken bilgiyi vermişler ve küçük bir alınganlık olmuş demekki biz bir aile olmuşuz bu güzel ve tatlı bir tartışma olarak varsayıyorum Birbirimizi düzeltelim arkadaşlar bunda bir sıkıntı yok @Serikuş kardeşim baharı bilirsin içinde art niyet yok kardeşimin gülmüş olması yanlış anlaşılmasin diye valla açıkçası bende bazen konuyu yanlış okuyup yanlış cevaplar veriyorum o da bişey mi ben erkeği yanlış görüp dişi bile diyorum disiyede erkek dediğim oluyor
ceresi sürekli böyleydi bize hep normal geliyordu ama gözleminize göre ne gibi sorunları olabilir söylediğiniz merhem veya vazelin kullanmam bir değişiklik gösterir mi