• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçkada yatıyor gibi

şanskuşum

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşum tek başına başka hiç kuşumuz yok ara sıra onu kuluçkaya yatar gibi buluyorum sabit kafesin bir köşesinde öyle duruyor neden olabilir

Bahar Y.

Müdavim

Bahar Y.

Müdavim
Tmm arkadaşlar yanlış gördüm bu kadar uxatmayin isterseniz
Şuna dikkat ettim hata görmeyi verin
İnsanlar için değilmiş gibi sürekli bir duzletme hâli sitenin genelinde var bu gulunecek bir durum olduğunu da sanmıyorum @Bahar Y.
Ek olarak tabi ki sitenin genelinde olması gereken bir durum, birbirimizi düzeltmezsek doğru bilgi verebilmek söz konusu olamaz

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Dişiniz iç güdüsel olarak yuva hazırlığı yapıyor, kızgınlık yumurtası atması olası, yumurtlarsa yumurtayı gördüğünüz gibi alıp atın, iyice kuluçka psikolojisine girmesin. Yavru istiyorsanız yanın ayetişkin bir erkek alın, istemiyorsanız bu durumu kabullenin, dönem dönem bunu yapacaktır

şanskuşum

Yeni Üye
Dişiniz iç güdüsel olarak yuva hazırlığı yapıyor, kızgınlık yumurtası atması olası, yumurtlarsa yumurtayı gördüğünüz gibi alıp atın, iyice kuluçka psikolojisine girmesin. Yavru istiyorsanız yanın ayetişkin bir erkek alın, istemiyorsanız bu durumu kabullenin, dönem dönem bunu yapacaktır
Teşekkür ederim takip edeceğim durumu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar gereken bilgiyi vermişler ve küçük bir alınganlık olmuş demekki biz bir aile olmuşuz bu güzel ve tatlı bir tartışma olarak varsayıyorum 😊👍 Birbirimizi düzeltelim arkadaşlar bunda bir sıkıntı yok @Serikuş kardeşim baharı bilirsin içinde art niyet yok kardeşimin gülmüş olması yanlış anlaşılmasin diye valla açıkçası bende bazen konuyu yanlış okuyup yanlış cevaplar veriyorum o da bişey mi ben erkeği yanlış görüp dişi bile diyorum 😂 disiyede erkek dediğim oluyor 😅

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence bu kuşun yine de ceresinde kizismadan ziyade problemi var gibi geldi. Bana göre terramicyn merhem, veya saf kokusuz vazelin bu gagaya sürülmeli.

şanskuşum

Yeni Üye
Bence bu kuşun yine de ceresinde kizismadan ziyade problemi var gibi geldi. Bana göre terramicyn merhem, veya saf kokusuz vazelin bu gagaya sürülmeli.
ceresi sürekli böyleydi bize hep normal geliyordu ama gözleminize göre ne gibi sorunları olabilir söylediğiniz merhem veya vazelin kullanmam bir değişiklik gösterir mi