Abi işaret olarak değil de biz tarih attık üstüne bu siyah civcivin ırkı nedir bilmiyorum ama çeşit çeşit cins tavuk yumurtaları var kuluçka makinesinde ördek yumurtalarını Alper daha koymadı. Yarın bir yere gidecek ordan da ilaveten alacak ördek yumurtaları falan onlar konulacak daha. 2 sepet dolusu yumurta çıkardık sepetlere dizdik 12 Nisan tarihinde konulan yumurtaları. Çünkü hepsi artık çatlamış ve ötüyorlardi yani civcivler catladikca ekstra yeni yumurtalar koyacağız inşallah
Çok teşekkür ederim abi, siyah olan civcivler Denizli horozuymus eşim söyledi bir kaç cins tavuk var daha kuluçka makinesinde üzerinde cinsleri yazıyor da eşim kısaltarak yazmış ben de pek anlamıyorum sayesinde tavuk da üretmiş oldum
Senin eşinle benimki aynı kafada desene aman bir araya gelmesinler valla benim eşim de arsa alalım bahçesi olsun tavuk ördek tavşan her birine ayrı yer yapalım güvercin falan da egitiriz diyor iki de köpek alacakmış mini düzeyde bir hayvanat bahçesi niyeti var bir minik de bostan, ekecek biçecek gel gör ki bunları yapabilmek için arsa ve eve verecek para yok bulsa direk gidecek