D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 18 Kas 2024 #1 kuluçka dönemindeki kuş uçar mı? Buna izin vermeli miyim bazen uçmak istiyorda
F Furkan82828282 Paylaşımcı Katılım 10 Ağu 2024 Mesajlar 218 Tepkime puanı 74 Puanları 28 18 Kas 2024 #2 defneww' Alıntı: kuluçka dönemindeki kuş uçar mı? Buna izin vermeli miyim bazen uçmak istiyorda Genişletmek için tıkla ... Merhaba iyi geceler kuşu kuluçka döneminde uçuşa çıkartma yuvaya erkeğe ilgisi azalabilir
defneww' Alıntı: kuluçka dönemindeki kuş uçar mı? Buna izin vermeli miyim bazen uçmak istiyorda Genişletmek için tıkla ... Merhaba iyi geceler kuşu kuluçka döneminde uçuşa çıkartma yuvaya erkeğe ilgisi azalabilir
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 19 Kas 2024 #3 Furkan82828282' Alıntı: Merhaba iyi geceler kuşu kuluçka döneminde uçuşa çıkartma yuvaya erkeğe ilgisi azalabilir Genişletmek için tıkla ...
Furkan82828282' Alıntı: Merhaba iyi geceler kuşu kuluçka döneminde uçuşa çıkartma yuvaya erkeğe ilgisi azalabilir Genişletmek için tıkla ...
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 19 Kas 2024 #4 tamam tesekkur ederim iyi geceler
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,369 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 19 Kas 2024 #5 defneww' Alıntı: kuluçka dönemindeki kuş uçar mı? Buna izin vermeli miyim bazen uçmak istiyorda Genişletmek için tıkla ... Hayır kuluçka döneminde kuşlar uçurulmaz. Yumurta varsa hayati risk oluşur, yumurtaya yatıyorsa zaten kuluçka diye bir şey ortada kalmaz
defneww' Alıntı: kuluçka dönemindeki kuş uçar mı? Buna izin vermeli miyim bazen uçmak istiyorda Genişletmek için tıkla ... Hayır kuluçka döneminde kuşlar uçurulmaz. Yumurta varsa hayati risk oluşur, yumurtaya yatıyorsa zaten kuluçka diye bir şey ortada kalmaz
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 19 Kas 2024 #6 Burçak A.' Alıntı: Hayır kuluçka döneminde kuşlar uçurulmaz. Yumurta varsa hayati risk oluşur, yumurtaya yatıyorsa zaten kuluçka diye bir şey ortada kalmaz Genişletmek için tıkla ...
Burçak A.' Alıntı: Hayır kuluçka döneminde kuşlar uçurulmaz. Yumurta varsa hayati risk oluşur, yumurtaya yatıyorsa zaten kuluçka diye bir şey ortada kalmaz Genişletmek için tıkla ...
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 19 Kas 2024 #7 kafesin kapısını acık unutmusum uctu, hemen koydum kafese bir sorun olur mu acaba ya
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,727 Tepkime puanı 12,501 Puanları 113 19 Kas 2024 #8 defneww' Alıntı: kafesin kapısını acık unutmusum uctu, hemen koydum kafese bir sorun olur mu acaba ya Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz size dm den de msj atmıştım açmayın, en güvenli alan kuluçka döneminde kafesidir
defneww' Alıntı: kafesin kapısını acık unutmusum uctu, hemen koydum kafese bir sorun olur mu acaba ya Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz size dm den de msj atmıştım açmayın, en güvenli alan kuluçka döneminde kafesidir