• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka döneminde hastalık

Çapkınım123

Aktif Üye
Selam arkadaşlar. Benim iki adet çift sultan papağanım var ilk kuluçkalarını yapıyorlardı üç adet yumurtaları var her gece dişi yuvalığa girer sabah erkek vardiyalı idare ediyorlardı. Bu akşam baktım dişi de dışarda erkek de dişi kuşum hasta ve halsiz arada sanırım kusma hareketi yapıyordu . Yuvalığa geri girdiremedim erkek de girmiyor diye sıkıştırdı hırpaladı biraz ama kendide girmedi sanırım artık yumurtalar çöp oldu 😟 onu da geçtim dişi kuşum çok kötü daha önce üç tane kızgınlık yumurtası verince de hastalanmış veteriner de antibiyotik vermişti şimdi yine suyuna kattım ama kafesin altında duruyor ve yem yediğini görmedim bir kaç yudum su içti. Şimdi size sorum bu gece yumurtaya ikiside yatmadı o yumurtaları öldü mü? Sultan papağanım sizce yaşar mı bunları yazarken gece iki buçuk çok moralim bozuldu çok emek verdim hepsini geçtim dişi kuşum yavrudan bana geldi çok bağlıyım ona ölürse çok üzülürüm sabaha çıkacak mı onu bile bilmiyorum 😓

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Elle besleme yapman lazım kardeşim açlıktan kaybedersin. Dışkı resmi görebilirmiyiz

Mert.

Eski Forumcu
Bir video atarsanız iyi olur bakmamış icin

Çapkınım123

Aktif Üye
Video atmayı bilmediğim için yazıyla anlatmıştım. Şu an çok şükür iyi yemini falan yiyor kuluçkada yatıyor

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Video atmayı bilmediğim için yazıyla anlatmıştım. Şu an çok şükür iyi yemini falan yiyor kuluçkada yatıyor

Üst Alt