• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka dönemi

tuba23

Müdavim
Merhaba kuluçka döneminde muhabbet kuşlara ne gibi yiyecekler vermeliyiz nelere dikkat etmeliyiz

levocan

Aktif Üye
Kalamar kemiği olmazsa olmaz grit kum gaga taşı l

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği verin, hafta iki gün yumurta maması verin 🙏

tuba23

Müdavim
Kalamar kemiği verin, hafta iki gün yumurta maması verin 🙏
Kalamar kemiği kafeste mevcut şuan yumurta mamasını hergün versem sorun olurmu peki. Bugün havuç rendeleyip mamayla karıştırdım fazla yemediler anne kuş pek çıkıp yemek yemiyor zaten çıkıyor biraz kaşınıyor az durup geri yuvaya giriyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği kafeste mevcut şuan yumurta mamasını hergün versem sorun olurmu peki. Bugün havuç rendeleyip mamayla karıştırdım fazla yemediler anne kuş pek çıkıp yemek yemiyor zaten çıkıyor biraz kaşınıyor az durup geri yuvaya giriyor
Her gün olmaz, pazartesi-perşembe iki gün verin 🙂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şöyle yapın, yumurta maması verin haftada bir kez, bir kez de Demet ablanın salata tarifini verin 🙂

tuba23

Müdavim
Şöyle yapın, yumurta maması verin haftada bir kez, bir kez de Demet ablanın salata tarifini verin 🙂
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım bu yaptıklarım kafeste kaç saat dursun

tuba23

Müdavim
İyi akşamlar Burçak hanımcım yumurta mamasını herhangi bir sebzeyle karıştırıpmı verelim yoksa sade bir şekilde mi havuçla karıştırıyordum fakat kuluçka döneminde havuç uygun değilmiş galiba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi akşamlar Burçak hanımcım yumurta mamasını herhangi bir sebzeyle karıştırıpmı verelim yoksa sade bir şekilde mi havuçla karıştırıyordum fakat kuluçka döneminde havuç uygun değilmiş galiba
Merhaba Tuba hanımcııımm 🥰 Sevdiği bir sebzeyle verebilirsiniz ☺🌸

Mert G.

Eski Forumcu
Ben çoğunlukla kırmızı bıber, kırmızı lahana, yeşil biberle, marulla karıstıyorum sızede öneririm

Üst Alt