• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Krem süremiyorum

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Merhabalar kuşumun gagasının kenarında mantar var krem sürüyorum fakat hiç rahat durmuyor krem başka yerlere geliyor rahat durması için öneriniz nelerdir? Bir de daha 3. Gün sürüşüm mantarı gitmiş gözüküyor bu kadar kısa sürede gitmesi mümkün mü sürmeye devam etmeli miyim?

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sırtı avuç içinize gelecek şekilde işaret ve orta parmağınızla da başını, baş ve serçe parmakla da ayak kısımlarını nazikçe tutacaksınız. (Baş ve işaret parmakla da başını tutup diğerler parmaklarınızla size tutunması sağlayıp hareket kabiliyetini kısıtlayabilirsiniz.) Eğer aşırı hareketliyse loş bir ortamda yapmayı deneyin.

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Sırtı avuç içinize gelecek şekilde işaret ve orta parmağınızla da başını, baş ve serçe parmakla da ayak kısımlarını nazikçe tutacaksınız. (Baş ve işaret parmakla da başını tutup diğerler parmaklarınızla size tutunması sağlayıp hareket kabiliyetini kısıtlayabilirsiniz.) Eğer aşırı hareketliyse loş bir ortamda yapmayı deneyin.
Teşekkür ederim bir de 2 gün de mantar geçer mi gagasında mantar vardı artık gözükmüyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Size sunulan tedavi süresince devam edin bir anda yok olmaz. Yine de emin olmak için güncel resmini ekleyin arkadaşlarımız da görmüş olur.

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Merhaba trosyd mi kullanıyorsunuz, çok çabuk etki eder fakat kullanım süresi dolmalı ki tüm bakteriyi kökünden söksün atsın😊🤲
Merhaba evet trosyd kullandım bu kadar kısa sürede etki edeceğini hiç düşünmemiştim. :) tamamdır bir hafta kullanacağım bir arada sirkeyle detaylı kafes temizliği yapacağım

Üst Alt