Ozgeozge Yeni Üye Katılım 30 Haz 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 8 Puanları 3 19 Ağu 2022 #1 Merhabalar,kuşumun dışkısının koyulaştığını farkettim,yem dışında bir şey yememişti. Acaba sorun ne olabilir?
Merhabalar,kuşumun dışkısının koyulaştığını farkettim,yem dışında bir şey yememişti. Acaba sorun ne olabilir?
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 19 Ağu 2022 #2 Ozgeozge' Alıntı: Merhabalar,kuşumun dışkısının koyulaştığını farkettim,yem dışında bir şey yememişti. Acaba sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba sürekli mi oluyor yoksa bir kaç kereye mahsus mu
Ozgeozge' Alıntı: Merhabalar,kuşumun dışkısının koyulaştığını farkettim,yem dışında bir şey yememişti. Acaba sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba sürekli mi oluyor yoksa bir kaç kereye mahsus mu
Ozgeozge Yeni Üye Katılım 30 Haz 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 8 Puanları 3 19 Ağu 2022 #3 Sude W.' Alıntı: Merhaba sürekli mi oluyor yoksa bir kaç kereye mahsus mu Genişletmek için tıkla ... Merhaba,birkaç gündür bu durumda
Sude W.' Alıntı: Merhaba sürekli mi oluyor yoksa bir kaç kereye mahsus mu Genişletmek için tıkla ... Merhaba,birkaç gündür bu durumda
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 19 Ağu 2022 #4 Ozgeozge' Alıntı: Merhaba,birkaç gündür bu durumda Genişletmek için tıkla ... Acaba hava akımına maruz kaldı mı hafif bile olsa? O etkilemiş olabilir. Dışkıda korkulacak bir durum yok şimdilik
Ozgeozge' Alıntı: Merhaba,birkaç gündür bu durumda Genişletmek için tıkla ... Acaba hava akımına maruz kaldı mı hafif bile olsa? O etkilemiş olabilir. Dışkıda korkulacak bir durum yok şimdilik
Ozgeozge Yeni Üye Katılım 30 Haz 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 8 Puanları 3 19 Ağu 2022 #5 Sude W.' Alıntı: Acaba hava akımına maruz kaldı mı hafif bile olsa? O etkilemiş olabilir. Dışkıda korkulacak bir durum yok şimdilik Genişletmek için tıkla ... Hava değişiminden olmuş olabilir mi? Soguk bi yerden cehennem gibi bi yere geldik rahatladım bi nebze,teşekkür ederim
Sude W.' Alıntı: Acaba hava akımına maruz kaldı mı hafif bile olsa? O etkilemiş olabilir. Dışkıda korkulacak bir durum yok şimdilik Genişletmek için tıkla ... Hava değişiminden olmuş olabilir mi? Soguk bi yerden cehennem gibi bi yere geldik rahatladım bi nebze,teşekkür ederim
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 19 Ağu 2022 #6 Ozgeozge' Alıntı: Hava değişiminden olmuş olabilir mi? Soguk bi yerden cehennem gibi bi yere geldik rahatladım bi nebze,teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hava değişiminden olmuş o zaman büyük ihtimalle, siz yine de takip edin güncel durumunu paylaşın bir değişme olursa
Ozgeozge' Alıntı: Hava değişiminden olmuş olabilir mi? Soguk bi yerden cehennem gibi bi yere geldik rahatladım bi nebze,teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hava değişiminden olmuş o zaman büyük ihtimalle, siz yine de takip edin güncel durumunu paylaşın bir değişme olursa
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 19 Ağu 2022 #7 @Sude W. Hocamızın dediklerine katılıyorum, takviye olarak gerwit ve entrobac ile bağışıklığını destekleyin bence, hastalığa çevirmesin. Keyfini ve dışkılarını gözlemleyin kötüleşirse hemen tedbir alınır böylece
@Sude W. Hocamızın dediklerine katılıyorum, takviye olarak gerwit ve entrobac ile bağışıklığını destekleyin bence, hastalığa çevirmesin. Keyfini ve dışkılarını gözlemleyin kötüleşirse hemen tedbir alınır böylece