• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Köpüklü açık yeşil yoğun sıvılı dışkı

Oğluş&Nazlı

Yeni Üye
Merhaba, dışkının açık yeşil olması yeni birsey değil, 3 gündür sıvı ve bugün köpüklü olduğunu gördüm kuşun hareketleri normal, 3 gündür probiyotik veriyordum.Şimdi suyla seyreltip bir damla trıflucan verdim şırıngayla. Yumurta mamasına pirinç ununu dayayıp verecem ishal için. Veteriner imkanım şuan için yok. Farklı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Sabah böyleydi:

Ekli dosyayı görüntüle 47286
Şuan böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 47287

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz mümkünse kuşunuzun da videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Oğluş&Nazlı

Yeni Üye

Hocam konuyla alakalı değil ama telefon değiştirdim hesabıma giremedim şifremi unuttum yapınca kayıtlı maile kod/link gelmiyor. Mecbur kalınca yeni hesap açtım @Oğluştv ilgilenebilir misin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Hocam konuyla alakalı değil ama telefon değiştirdim hesabıma giremedim şifremi unuttum yapınca kayıtlı maile kod/link gelmiyor. Mecbur kalınca yeni hesap açtım @Oğluştv ilgilenebilir misin
Dm den geçici şifre attım 👍 Kuşunuz tohum yemiyor mu? Daldarı verebilirsiniz.neden sadece yumurta veriyorsunuz? Bide çok zayıf gördüm kilosunu tarttiniz mi

Oğluş&Nazlı

Yeni Üye
Dm den geçici şifre attım 👍 Kuşunuz tohum yemiyor mu? Daldarı verebilirsiniz.neden sadece yumurta veriyorsunuz? Bide çok zayıf gördüm kilosunu tarttiniz mi
Şifre konusunda teşekkür ederim. Normal yem yiyor yemesinde sorun yok pirinç unu yedirebilmek için yumurta mamasına katıp verdim, Epey fark etti dışkı düne göre daha katı. Şuan farklı bir konu daha var onuda asıl hesaptan açacağım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şifre konusunda teşekkür ederim. Normal yem yiyor yemesinde sorun yok pirinç unu yedirebilmek için yumurta mamasına katıp verdim, Epey fark etti dışkı düne göre daha katı. Şuan farklı bir konu daha var onuda asıl hesaptan açacağım.
Diğer hesabınızdan yazabilirsiniz bu hesabı kullanmanıza gerek yok 👍 probiyotik kullanın faydası olur.kuru tohumlar verin dışkı düzene girer kuşun kilosu nedir?
@Oğluştv

Oğluştv

Aktif Üye
Kuş orta yaşlı olduğu için aldığımdan beri böyle 80 gr civarı, tüye girdiği için de bu şekilde görünüyor umarım toparlar kısa sürede, ilginiz için teşekkür ederim kuşu takip edemeyeceğimden bu konu kapandı şimdilik

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kilosu düşük şuanda 100 Gr idealdir 👍konuyu açıp netice aldıysanız çözüldü yaparız rica ederiz

Üst Alt