• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KOMŞUMUN HASTA KUŞU

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayvanı bugün sabah bana getirdiler. Hayvanda tüyleri kabarık jumbo kırığı güzel bir kuş ama tüy kabartıyor ve dışkısı ishal şekilde değilde siyah dışkı koksidoz gibi geldi bana yada bağırsak enfeksiyonu gibi geldi sizlerin düşünceleri nedir dışkı resmi yok şu anlık elimde ama normal dışkının renk olarak siyahımsı karaciğer rahatsızlığı gibide geldi kararsız kalamadım biraz yağlı kuş

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dışkı resmi şuan yok atacağım yeni dışkı bekliyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok bakımsız kalmış muhtemelen yeterli de beslenmemis ben olsam günde iki kez de olsa elle besleme yaparım ve besleme mamasina bir mercimek tanesi kadar zeolit tozu koyarsanız bağırsakları düzenler.. hijyen ve ortam sıcaklığına dikkat edilsin hırıltı ve kuyruk sekme yoksa şuanlik ilaca gerek yok sadece iyi beslenmesi lazım iyi karışım yem ve güzel bir mama, daldari, aspur, yulaf 👍 yinede güncel dışkı resmi görelim kardeşim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok bakımsız kalmış muhtemelen yeterli de beslenmemis ben olsam günde iki kez de olsa elle besleme yaparım ve besleme mamasina bir mercimek tanesi kadar zeolit tozu koyarsanız bağırsakları düzenler.. hijyen ve ortam sıcaklığına dikkat edilsin hırıltı ve kuyruk sekme yoksa şuanlik ilaca gerek yok sadece iyi beslenmesi lazım iyi karışım yem ve güzel bir mama, daldari, aspur, yulaf 👍 yinede güncel dışkı resmi görelim kardeşim
Kafes küçük aynen idareten konuldu abi büyük kafese alacağım

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yemesinde problem yok diyor iştahlı dedi gördüğüm kadarıyla tüy kabartma ve dışkıda renk bozukluğu siyaha dönmüş