T Tugbaa3 Yeni Üye Katılım 27 Kas 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 Puanları 8 13 Ocak 2025 #1 Koksidiyoz hastalığında piyeloseptyl kullanılan ilaçlardan biri olarak makalede gördüm ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Koksidiyoz hastalığında piyeloseptyl kullanılan ilaçlardan biri olarak makalede gördüm ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,668 Tepkime puanı 13,950 Puanları 113 13 Ocak 2025 #2 Tugbaa3' Alıntı: Koksidiyoz hastalığında piyeloseptyl kullanılan ilaçlardan biri olarak makalede gördüm ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Şehmus BAKIR hocamı etiketliyorum
Tugbaa3' Alıntı: Koksidiyoz hastalığında piyeloseptyl kullanılan ilaçlardan biri olarak makalede gördüm ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Şehmus BAKIR hocamı etiketliyorum
T Tugbaa3 Yeni Üye Katılım 27 Kas 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 Puanları 8 13 Ocak 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba @Şehmus BAKIR hocamı etiketliyorum Genişletmek için tıkla ... Şehmus hocaya sordum her hastalığa zeolit tozu dedi ilaç önermiyoruz dedi bilen varsa lütfen yardımcı olsun
Demet bükay' Alıntı: Merhaba @Şehmus BAKIR hocamı etiketliyorum Genişletmek için tıkla ... Şehmus hocaya sordum her hastalığa zeolit tozu dedi ilaç önermiyoruz dedi bilen varsa lütfen yardımcı olsun
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,668 Tepkime puanı 13,950 Puanları 113 13 Ocak 2025 #4 Tugbaa3' Alıntı: Şehmus hocaya sordum her hastalığa zeolit tozu dedi ilaç önermiyoruz dedi bilen varsa lütfen yardımcı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocamız zeolit tozu diyorsa mutlaka kullanın fayda görürsünüz
Tugbaa3' Alıntı: Şehmus hocaya sordum her hastalığa zeolit tozu dedi ilaç önermiyoruz dedi bilen varsa lütfen yardımcı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocamız zeolit tozu diyorsa mutlaka kullanın fayda görürsünüz
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,697 Tepkime puanı 5,727 Puanları 113 14 Ocak 2025 #5 Bu ilacı size kanatlı uzmanı mı önerdi yoksa internetten mi buldunuz?
T Tugbaa3 Yeni Üye Katılım 27 Kas 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 Puanları 8 14 Ocak 2025 #6 Bu sitede bir makale yazılmış hastalıklar ve kıllanılan ilaçlar diye koksidiyoz için de piyeloseptyl bu ilaç yazılmış
Bu sitede bir makale yazılmış hastalıklar ve kıllanılan ilaçlar diye koksidiyoz için de piyeloseptyl bu ilaç yazılmış
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,697 Tepkime puanı 5,727 Puanları 113 14 Ocak 2025 #7 Tugbaa3' Alıntı: Bu sitede bir makale yazılmış hastalıklar ve kıllanılan ilaçlar diye koksidiyoz için de piyeloseptyl bu ilaç yazılmış Genişletmek için tıkla ... Bence en doğrusu kanatlı uzmanı görmesi
Tugbaa3' Alıntı: Bu sitede bir makale yazılmış hastalıklar ve kıllanılan ilaçlar diye koksidiyoz için de piyeloseptyl bu ilaç yazılmış Genişletmek için tıkla ... Bence en doğrusu kanatlı uzmanı görmesi
Aslı Ö. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 7,134 Tepkime puanı 9,464 Puanları 113 14 Ocak 2025 #8 Merhaba koksidiyoz olduğunu nasıl anladınız. Ne gibi belirtiler var yavrunuzda. Dışkıdan numune alındı mı. Bence netleşmeden ilaç kullanmayın.
Merhaba koksidiyoz olduğunu nasıl anladınız. Ne gibi belirtiler var yavrunuzda. Dışkıdan numune alındı mı. Bence netleşmeden ilaç kullanmayın.