• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızıştırıcı verilirken yem verilir mi

furricanee

Paylaşımcı
Arkadaşlar bir kizıştirıcı kullanıyorum.Havuç ile karıştırılıp veriliyor icinde nijer tohumu ve bilmedigim birkac sey var.Ben bunu verirken yemliği çıkarıyorum çünkü bizim kuslar yemden baska birsey yemiyor.Çıkardığim zaman arada görüyorum yiyorlar havuçlu kızıştirıcıyı ama emin olamadım.2 gündür kullanıyorum akşamları normal yem koyuyorum 4 5 saatligine sizce ac kaliyorlar midir?. Yemi tamamen cikarayim mi ne önerirsiniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yemleri çıkarmayın. Yem varken yemiyolarsa en fazla bir saatliğine çıkarın daha fazlasına gerek yok. Mamayı da yemezlerse aç kalır hayvanlar. Mama mı yapıyorsunuz tam anlamadım kızıştırıcı dediğiniz şeyi?

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sanırım normal mama veriyorsunuz kızıştirici dediğiniz o olmalı peki niye veriyorsunuz? Yemi çıkarmayın yukarda belirtildiği gibi mamayı yemezseler risk olur bu yüzden ekstra olan mamadir onu yemezse doğru mamayı bulun veya kendiniz yapın tarifler var forumda 👍

furricanee

Paylaşımcı
Sanırım normal mama veriyorsunuz kızıştirici dediğiniz o olmalı peki niye veriyorsunuz? Yemi çıkarmayın yukarda belirtildiği gibi mamayı yemezseler risk olur bu yüzden ekstra olan mamadir onu yemezse doğru mamayı bulun veya kendiniz yapın tarifler var forumda 👍
Tamam abi tesekkur ederim