• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kızgınlık dönemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smyy

Aktif Üye
Merhaba bu konu dişi kuşum hakkında
Kızgınlık döneminde uçmaya karşı isteksizlik olması normal mi ve durgunluk olması?
Kızgınlık döneminde eş olmaması durumunda boş yumurta yumurtladiklari da yazıyor kuzenimin kuşunda da aynı sey oldu fakat benim dişi kuşum bugune kadar hiç yumurtlamadi bu bir sorun mu ?

İnternet' te biraz araştırdım ama pek bisey bulamadım. 🙏 Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sorun ne? Kuşunuzda durgunluk halsizlik mi var? Mümkünse tünekte videosunu streamble üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Merhaba, muhabbet kusundan bahsediyoruz sanırım. Kizginlik doneminde dişiler daha gergin olur genelde. Sağı solu daha fazla kemirirler. Kizginlik yumurtasi yapip yapmamasi sorun olarak görülmez yapar ya da yapmaz endiselenmeyin bu konuda. Halsizlik ve ucmak istememesinin kizginlikla bir alakasi yok. Baska bir sorunu olabilir. Dışkı resmi ve kısa videosunu cekip ekleyin.

smyy

Aktif Üye

Zemindeki peçete dün geceden beri olan dışkıları hapsuruyor arada sırada. Diskilari biraz sulu olduğu için dal darı verdim yeni diskilari peceteyi değiştirerek atarım tekrar

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Diğer konunuzla kuşla ilgili durmunuz aktif olarak yapmanız gerekenler belirtildi. Yumurta olmadığı çok belli. Diğer konuda belirtilenleri yapın öncelikli olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...